Новини - 26-04-2009, 08:04 - sasa 334

Денiс Главiна: “У Запорiжжя їдемо лише за перемогою”

Денiс Главiна: “У Запорiжжя їдемо лише за перемогою”

Хорватський півзахисник “Ворскли” став не лише автором двох переможних голів у матчі проти “Карпат”, але й, безумовно кращим гравцем зустрічі. Деніс зміг взяти гру на себе і його голи дозволили полтавцям уперше навесні перемогти в чемпіонаті. Про гру з “Карпатими” та майбутніми планами ділиться сам герой матчу.


– Прокоментуй гру з «Карпатами» та розкажи, як вдалось відхначитись дублем?
– Була важка гра, нам вдалось першими забити, потім пропустили казусний гол, але добре, що вийшли вперед. Багато моментів мали як ми, так і «Карпати» тож гадаю вболівальники не сумували на стадіоні. Дуже радий, що вдалось забити, але підкреслю те, що мої два м’ячі заслуга командних дій.
– Один з м’ячів ти забив реалізовуючи пенальті, домовлявся що тепер будеш бити одинадцятиметрові?
– У нас в команді немає штатних пенальтистів. Хто відчуває, що готовий бити той і б’є. Раніше пенальті виконував Цуррі, але сьогодні я відчуваючи що готовий пробити, взяв м’яча і результативно виконав вирок арбітра.
– Як відчуваєте себе після перемоги якої так довго чекали, і що сказав головний тренер після матчу?
– Тренер був радий не менше нас, привітав усіх з перемогою та подякував за гру. Після сьогоднішньої перемоги у всіх піднявся настрій та віра у свої сили.
– Коли пропустили від Худоб’яка, що відчували? Ніхто не думав, що Долганський пропустить такий прикрий м’яч…
– Не знаю як голкіпер пережив цей момент, але мені було важко в психологічному плані. Граємо, перемагаємо і тут удар з дальньої відстані і наш капітан помиляється в простій ігровій ситуації. Здавалось спочатку Долганський вже піймав м’яча, але потім відпустив.

– Наразі ви граєте на два фронти Кубок України і Прем’єр ліга. В обох турнірах ви претендуєте на вихід до Ліги Європи. Через який турнір гадаєте таки вийти в єврокубки?
– Через який турнір виходити в Європу не має значення, головне туди потрапити. Сьогодні було трохи важкувато грати, три матчі одразу, вже давно так не грали.
– У турнірній таблиці боротьба за першу п\’ятірку стає дедалі цікавіша. За матчем «Металург» З – «Металіст» спостерігали?
– Ще б пак, в потилицю нам дихають «Дніпро» і запорізький «Металург». Знаю, що один з наших конкурентів зіграв унічию, це не може не радувати нас. У Запоріжжя їдемо лише за перемогою.
– Календар склався так, що ви вже провели два поєдинки з «Металістом». Один в рамках чемпіонату, інший на Кубок. Вдома програли, в Харкові зіграли внічию. Незабаром третя гра в Полтаві за вихід до фіналу Кубку України…
– У Харкові було важко грати, можу сказати грали проти 13 гравців. Допомогу «Металісту» надавали, як вболівальники, так і суддя. Нічию в Харкові можна прирівнювати до перемоги. Сподіваюсь третього разу здобудемо перемогу. Ми прагнемо на фіналу.
Марко Глевкий

За матеріалами сайту turnir.com.ua

Погода