Полтавщина-Спорт - 23-04-2013, 06:04 - sasa 287

Депутати грали у футбол і волейбол

Депутати грали у футбол і волейбол

Велике спортивне свято відбулося у Карлівці – район гостинно приймав учасників III Всеукраїнської спартакіади, що проводилась серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад.

П’ять команд області мірялися силами на волейбольному (спортивний зал райвідділу) та футбольному майданчиках.

 

Вітальне слово для відкриття змагань було надано голові районної ради Петру Світлику, який зазначив, що влада району велику увагу приділяє розвитку фізичної культури і спорту. Так, 13 грудня 2012 року, на дев’ятнадцятій сесії районної ради шостого скликання затверджено районну цільову Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2016 роки та районну Програму розвитку футболу на 2013-2016 роки, під які виділено кошти на загальну суму 40 тис. грн.  До послуг жителів району функціонують 24 спортивні зали, 83 спортивні майданчики, 1 оновлений стадіон, 20 футбольних полів, один ігровий майданчик зі штучним покриттям. Учасникам змагань побажав позитивного настрою, успіхів та перемоги.

Змагання були досить напруженими і цікавими, кожна з команд прагнула перемогти. Хочеться відмітити команду карлівчан, адже тут були зібрані депутати, які гідно представили честь нашого району. Всі зусилля та здібності у спорті вони намагались показати на найвищому рівні.  Та перемогли все ж таки найсильніші.

За результатами загальнокомандного заліку з міні-футболу перше місце здобула команда з Машівки, друге – Полтавський район, третє – команда з Чутового, четверте – з Карлівки, на п’ятому місці – гравці з Диканьки.

З волейболу призові місця вибороли: перше – Полтавський район, друге – смт. Чутове, третє – Карлівський.

Погода