Останні новини - 06-12-2016, 07:12 - Націоналіст 148

Державна фіскальна служба перевірить фінансове господарство «Ворскли»

Державна фіскальна служба перевірить фінансове господарство «Ворскли»

Голова державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що в «Динамо» й інших українських клубах, у тому числі й у «Ворсклі», буде проведена перевірка виплати зарплат, інформує Економічна Правда з посиланням на Українські новини.

 

У понеділок, 6 грудня, в ЗМІ з’явилася зарплатні відомості київського «Динамо» за 2013-2015 роки, в яких вказані досить скромні оклади футболістів команди. При цьому раніше ЗМІ писали про багатомільйонні зарплати лідерів киян.

 

Ця ситуація викликає підозри відносно того, що майже всі зарплати в «Динамо» сплачуються неофіційно, щоб ухилиться від виплати податків до українського бюджету. Голова фіскальної служби пообіцяв провести перевірку з цього питання. Причому перевіряти будуть не тільки «Динамо», а й інші українські клуби.

 

«Ми будемо перевіряти, як виплачуються зарплати», – сказав Насіров. Сьогодні Динамо відреагувало на підозри в ухилянні від сплати податків в українську скарбницю, відправивши ЗМІ звіт по виплаті 374,5 мільйона гривень податкових зборів з 2013 по 2016 роки.

Погода