Стрічка новин - 10-04-2013, 12:04 - sasa 203

Динамо готує апеляцію

Динамо готує апеляцію

Заява Футбольного клубу Динамо (Київ) з приводу рішення Контрольно-дисциплінарного органу УЄФА від 21 березня 2013 року.

4 квітня цього року нами було отримано повідомлення про рішення Контрольно-дисциплінарного органу УЄФА, прийнятого 21 березня 2013 року.

У повідомленні йдеться про зафіксовані офіційними спостерігачами організації FARE (Футбол проти расизму в Європі) і УЄФА проявах расистського поведінки з боку окремих глядачів у двох матчах турнірів УЄФА сезону 2012/13.

За цей клуб зобов\’язали провести два наступні матчі клубних змагань УЄФА без глядачів. Першим повинен стати наступний матч Динамо в єврокубках, санкція по другому матчу відкладається на випробувальний термін у три роки.

Повністю поділяючи непримиренність УЄФА в боротьбі з будь-якими проявами расизму, в той же час ми вважаємо, що винесене покарання є занадто суворим для клубу і його відданих шанувальників.

У рамках процедури, передбаченої Дисциплінарними правилами УЄФА, ФК Динамо (Київ) буде подавати апеляцію на рішення Контрольно-дисциплінарного органу УЄФА з метою пом\’якшення вищевказаних санкцій, – повідомляє офіційний сайт Динамо.

Погода