Стрічка новин - 11-01-2013, 10:01 - sasa 228

\”Динамо\” може продати ще двох гравців

\”Динамо\” може продати ще двох гравців

Двоє легіонерів київського \”Динамо\” – бразилець Раффаель і хорват Ніко Кранчар – взимку можуть перейти в інший клуб. Про це повідомив президент \”Динамо\” Ігор Суркіс.

На бразильця претендують клуби німецької Бундесліги, а хорватом цікавляться представники англійської Прем\’єр-ліги.

Бразильця готовий придбати або взяти оренду цілий ряд клубів бундесліги. Зондують грунт щодо Ніко Кранчара окремі представники англійської Прем\’єр-ліги. Але слід розуміти, що надзавдання розлучитися з цими футболістами у нас немає\”, – сказав Суркіс.

\”З іншого боку, ми не можемо тільки купувати гравців – з кимось треба і розлучатися, якщо пропозиції цікаві двом клубам і самому гравцеві. Інтерес існує до всіх без винятку футболістів, яких ми купили минулого літа, і я як президент клубу не вправі їх ігнорувати. \”Шальке\” дійсно оголосив про бажання взяти Раффаеля в оренду з правом викупу, причому за більшу суму, ніж ми його купили. Поки ми не прийняли рішення: треба дочекатися повернення гравця і дізнатися його думку. Якщо той же Раффаель хоче отримати новий шанс закріпитися у нас – чому ж йому цей самий шанс не дати?\”, – зазначив Суркіс.

Погода