Гандбол - 14-09-2010, 10:09 - sasa 272

\”Динамо\”, на старт!

\”Динамо\”, на старт!

Напередодні старту сезону \”ПС\” задав кілька питань головному тренеру динамівців Андрію Портному.

– Чи готова команда до чемпіонату?
– На сто відсотків ми ще не готові, адже тільки нещодавно підсилилися кількома новими гравцями. Потрібен час для того, щоб новачки влилися в колектив, тому будемо награвати зв’язки по ходу чемпіонату. Настрій у хлопців бадьорий, завдання на стартовий матч проти \”Портовика\” одне – тільки перемога.

– Хто підсилив склад \”Динамо\”?
– До нас повернувся Юрій Хауха. Крім нього, у складі команди з\’явилися відомі по виступах за \”Портовик\” Андрій Васюк та Олег Кумагородський, а також Артем Євдокимов, якій грав за броварський \”Будівельник\”.


– Які цілі і завдання команди в чемпіонаті?
– Потрапити до чільної трійки і грати в єврокубках наступного сезону. Основними нашими конкурентами вважаю ЗТР, \”Портовик\”, \”Будівельник\” і \”Мотор\”, який значно підсилив свій склад. Будемо боротися.

– Подейкують, що незабаром у клуба може з\’явитися надійний спонсор?
– Це запитання не до мене, а до керівництва клубу. Моє завдання – готувати гравців. До речі, нам не завадили б ще кілька виконавців високого рівня.

– Чи комфортно почуваєтеся у Полтаві?
– Я працював і в Києві, і в Запоріжжі, і за кордоном, і скажу, що Полтава – одне з найкрасивіших і найпривабливіших міст. Що стосується роботи, тут створені усі умови для нормального тренувального процесу, є чудовий ігровий зал. Потрібні спонсори, і тоді команда постійно матиме шанс бути серед призерів.

Отже, 14 вересня, \”Динамо\” Полтава – \”Портовик\” Южний

СК \”Динамо\”. Початок о 19.00

Погода