- 13-02-2013, 10:02 - sasa 200

\”Динамо\” пройде \”Бордо\”

\”Динамо\” пройде \”Бордо\”

Заслужений тренер України Олександр Іщенко оцінив шанси \”Динамо\” і \”Бордо\” напередодні зустрічі цих команд у матчах 1/16 фіналу Ліги Європи.
 
\”Фаворитом битви між \”Динамо\” і французьким \”Бордо\” вважаю саме українську команду. І перш за все тому, що кияни значно перевершують своїх візаві в класі. Матчі з французькими клубами завжди відрізнялися напруженістю і безкомпромісною боротьбою, але ті останні ігри за участю \”Бордо\”, які мені вдалося побачити, вселяють надію на те, що далі пройде саме \”Динамо\”.
 
У французів прекрасно поставлена ​​гра в обороні, ця команда націлена, насамперед, на те, щоб убезпечити свої ворота. Але, не сумніваюся, що підопічні Олега Блохіна, які здатні на хороший пресинг на чужій половині поля, зуміють розкрити масовану захист суперника. Безперечним плюсом оновленого \”Динамо\” стане і психологічна підготовка – впевнений, що тренерський штаб провів у цьому напрямку прекрасну роботу. Та й навряд чи динамівців потрібно додатково налаштовувати – усі розуміють важливість і ціну цих двох поєдинків \”, – цитує Іщенко \”Спорт-Экспресс в Украине\”.

Погода