Першість Полтавщини - 13-09-2015, 12:09 - sasa 220

Динамо розігралося, або Тур сенсацій

Динамо розігралося, або Тур сенсацій

У суботу зіграні три матчі 16 туру чемпіонату області з футболу серед команд вищої ліги, у двох з яких гості несподівано перемогли господарів.


ФК \”Рокита\” – \”Олімпія\” (Савинці) – 2:0
Матч першого кола: 1:0

Це був один з центральних матчів другого кола, в якому зустрілися команди, які на сьогодні очолюють вищу лігу. Але бойової гри не вийшло, хоча у господарів з різних причин не грали ключові футболісти команди – Олександр Щочка, Владислав Тарганчук і Олександр Гребінюк. Рокитнянці перемогли і їх можна вже майже привітати з чемпіонським званням. У господарів голами відзначилися Артем Козлов і Роман Семука. Після поразки \”Олімпії\” і \”Фламінго\” ще більше загострилася боротьба за \”срібло\” і \”бронзу\” вищолігових футбольних перегонів.

\”Чайка\” (Дейкалівка) – ФК \”Лубни\” – 0:1
Матч першого кола 1:4

Мабуть, ніхто не очікував такого підсумкового результату поєдинку, в якому гра була рівною. Але на роковій для господарів 60 хвилині камерунець лубенців Сіріл Дземку лівою ногою вколочує м’ча у \”дев’ятку\” господарів – 0:1.

\”Фламінго\” (Комсомольськ) – \”Динамо\” (Решетилівка) – 0:4
Матч першого кола: 5:1

Підсумковий результат цього матчу можна занести до обласної \”Книги рекордів Гіннеса\”. Адже ніхто з уболівальників і фахівців футболу не міг передбачити вірний підсумок цього протистояння. Але, як кажуть, \”футбол є футбол\”, якого ми чекаємо і любимо. Просто у цьому поєдинку була повна перевага гостей, в яких у другому колі, нарешті, гра \”наладилася\”.

Спочатку на 24 хвилині після подачі кутового м’яч влучив у голову захисника комсомольчан і потрапив у сітку воріт – 0:1. Через хвилину подвоює рахунок Анатолій Подробаха. На початку другого тайму Олександр Мелещенко \”робить\” рахунок 3:0 на користь динамівців. На 64 хвилині господарі не зуміли реалізувати пенальті – надійно зіграв голкіпер Дмитро Яковчено, до речі, чинний чемпіон області у складі СК \”Полтава\”. І останню крапку в матчі ставить прицільним ударом на 89 хвилині поставив Дмитро Бабенко – 4:0 розгромна перемога динамівців, які вперше піднялися на четверту сходинку турнірної таблиці чемпіонату.

Турнірне становище та календар >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода