Гандбол - 13-04-2013, 01:04 - sasa 132

Динамо розкусило донецький горішок

Динамо розкусило донецький горішок

Не позаздриш нині гандболістам полтавського Динамо. Після смерті президента клубу Івана Матієшина участь полтавців у чемпіонаті виявилася під загрозою.

За словами керманича динамівців Миколи Шарка, цей сезон команда дограє. А от що буде далі – невідомо. Звісно, що невизначеність впливає як на тренерський штаб, так і на гандболістів. Хоча у матчі чергового туру, який відбувся 12 квітня, у деяких його учасників була підвищена мотивація. Мова йде в першу чергу про головного тренера «Динамо» Миколу Шарка, який свого часу виступав у Донецьку, а до переїзду в Полтаву працював у цьому місті. За донецький «Політехнік» грав донедавна Олександр Тюкін. Але не йому все ж судилося стати головною дійовою особою в матчі проти свого колишнього клубу.

У першому таймі йшла рівна гра, що і засвідчив рахунок – 16:16. А ось у другому динамівці все ж змогли довести свою перевагу, довівши матч до перемоги – 26:33. Найрезультативнішим у полтавців став російський легіонер Максим Бутенко, який закинув у ворота політехніків 11 м’ячів. Варто відзначити, що свій м’яч закинув і капітан «Динамо» Юрій Хауха, який потихеньку відновлює колишні кондиції після травми.

Наступну гру наші гандболісти проведуть у Запоріжжі проти «Мотора» 17 квітня.

Погода