Стрічка новин - 07-01-2013, 01:01 - sasa 157

\”Динамо\” шукає нападника

\”Динамо\” шукає нападника

Президент \”Динамо\” Ігор Суркіс розповів про найближчі плани клубу.

\”Команда 10 січня виходить з відпустки. 3-4 дні йде на медобстеження, і з 15 січня гравці \”Динамо\” почнуть повноцінну роботу\”, – повідомив Ігор Суркіс.

\”Перед поновленням сезону ми обов\’язково організуємо презентацію усіх наших новачків. Ми вже підписали контракти з п\’ятьма футболістами, також у найближчі дні футболістом \”Динамо\” стане ще один гравець\”.

\”Надалі будемо знаходитися в пошуках нападника. Якщо вийде – підпишемо вже зараз, немає – перенесемо покупку на літо. Але те, що він необхідний, – факт незаперечний. Тим більше, якщо Браун ідей потрапить до складу збірної Нігерії, яка бере участь у Кубку Африканських Націй, нам буде дуже складно без нього. У разі ж виходу Нігерії у фінал турніру, Ідейе практично напевно не помічник нам у матчах з Бордо, і в розпорядженні залишається фактично одна бойова одиниця – Марко Рубен. Начебто повністю залікував травму Артем Кравець, але ще треба подивитися на нього в тренувальному процесі\”, – сказав президент \”Динамо\” офіційному сайту.

\”Ви знаєте, хочеться, щоб ті, які подають надії, нарешті, заявили про себе в повний голос. Можливо, настільки, що влітку нам вже ні до чого буде виходити на трансферний ринок\”.

Погода