Гандбол - 14-09-2010, 10:09 - sasa 227

\”Динамо\” створило сенсацію

\”Динамо\” створило сенсацію

У першому ж турі нового гандбольного сезону серед чоловічих команд Суперліги у Полтаві відбулася найгучніша сенсація.

Оновлене і значно підсилене сильними гандболістами “Динамо”, змогло дати справжній бій віце-чемпіону України южненському “Портовику”. З перших хвилин поєдинку на майданчику точилася рівна боротьба. Не відчувалося, що зустрічалися сьома і друга команди Суперліги минулого сезону. У перші хвилини господарі вирвалися вперед на три м\’ячі, але згодом “Портовик” почав відігруватися і навіть на деякий час вирвався вперед, але на перерву команди пішли за рівного рахунку ― 12:12.

Друга половина розпочалася аналогічно першій – “Динамо” у яких наразі, майже два рівноцінних склади, вирвалися вперед на кілька м\’ячів. Гості знову наздоганяли. В середині тайму встановилася рівновага. Розпочалися “гойдалки” – одна команда виходила вперед інша наздоганяла. Розв\’язка матчу настала в останні п\’ять хвилин. У цей час гості залишилися в меншості і “Динамо” скористалося цим. Команда Андрія Портного змогла вирватися вперед у чотири м\’яча. Далі довести свою перевагу не склало для “Динамо” складності. Отже, у підсумку перемога полтавців ― 25:22.


Динамо ― Портовик ― 25:22 (12:12)
Динамо: Васюк (3), Хауха (3), Стадиков (3), Горський (7), Разенков (2), Євдокимов (3), Кумагородський (3), Бондал (1).
Портовик: Шевченко (1), Боцоєв (1), Полторацький (1), Денисов (4), Вижевський (1), Гунько (2), Маньковський (4), Южбабенко (2), Козак (2), Турочек (4).
14 вересня. Полтава. СК “Динамо”.

Наступний матч полтавське “Динамо” проведе 19 вересня в Запоріжжі проти чинного чемпіона країни ― ЗТР, а 24 вересня зіграють в Києві проти дебютанта Суперліги – “Авіатором”. Вдома полтавці зіграють 29 вересня з донецьким “Політехніком”.

Погода