Гандбол - 10-02-2013, 06:02 - sasa 258

\”Динамо\” виходить в лідери!

\”Динамо\” виходить в лідери!

У розпалі першість країни серед команд вищої ліги. 8-го та 9-го лютого відбулися спарені матчі четвертого туру. Після двох перемог над львів’янами, команда Олександра Горського та Ігора Бондала очолила турнірну таблицю.

Динамо-Академія – Політехнік-СКА – 34:28 (19:13).

Долю першої гри полтавці вирішили ще у першому таймі, відірвавшись від суперника на шість м’ячів. А після перерви «академіки», які грали у динамівському спорткомплексі, зберегли свою перевагу.

Динамо-Академія – Політехнік-СКА – 38:36 (16:20)

Другий поєдинок складався за іншим сценарієм і тримав глядачів у напрузі до фінального свистка. За 5 хвилин до переви полтавці були попереду – 15:13, але примудрилися створити собі купу проблем, програвши відрізок із рахунком 1:7! На переву команди пішли із перевагою гостей «+4», проте господарі після серйозної розмови у роздягальні швидко відновили рівновагу. Великий внесок в успіх господарів належить Тимуру Луценку, якому вдалося проявити свої гайкращі якості. На 37-й хвилині Ігор Бондал виводить полтавців уперед – 23:22. І після цього пішла гра м’яч у м’яч, яка так подобається уболівальникам. А останні хвилини краще провели господарі, які змогли шальки терезів схилити на свою користь.

Матчі наступного, п’ятого туру «академіки» пропускають, а в шостому, у середині березня, вдома гратимуть проти команди з Нетішина.

 

ГК \”Динамо-Полтава\”

Погода