12-й гравець - 16-03-2011, 04:03 - sasa 378

“Динамо” – “Ворскла”: фан-сектор

“Динамо” – “Ворскла”: фан-сектор

Перше, що кинулось в очі при підході до стадіону – кілометрова черга за квитками. Весна прийшла, потеплішало на вулиці і після чудової гри з Мансіті люди таки вирішили віддати перевагу походу на стадіон замість того щоб протирати зад на дивані перед телевізором.

Та все навіть при заповнених трибунах атмосфера на рядових матчах чемпіонату кардинально відрізняється від єврокубкових баталій – кузьма мовчить, жує сємки і уважно спостерігає за матчем, тому в таких матчах фанатські сектори чутно особливо добре.

Перший матч чемпіонату після зимової перерви приніс біло-синім фанам під табло солідне омолодження складу – багато людей були на фанатському секторі вперше, при цьому досі важко пояснити де вони взялись і хто їх привів. Ці маленькі чортенята встигли начудити перед матчем, побивши якісь вітрини в центрі і табуном в 50 ротів прорвали охорону стоянки і з диким криком забігли на стадіон без квитків, тікаючи від одного чи двох стюардів. Та заряджали на секторі вони справно і, можливо, років через 5-7 буде з них толк.

Цей матч був ідеальним для оновлення репертуару, і нові теми пішли на ура і з першої ж спроби. Загалом звук був дуже і дуже непоганим, драйву вистачало з головою, про що свідчать нон-стопи в кінці кожного тайму. Візуальний перформанс не планувався, всі зусилля було кинуто на хорошу шизу.

Відтепер 4-й сектор буде гостьовим на стадіоні Динамо. З фанатської трибуни його практично не видно. Та і не чутно теж. 70 полтавчан завісили банерами всю решітку, яку могли завісити і гнали свою команду вперед. В першому таймі запалили вроцлав, а в другому – підсвітили стробоскопами текстівку “кайдани порвіте…”

12-й гравець - 16-03-2010, 10:03 - sasa 256

\”Динамо\” – \”Ворскла\”. Фан-сектор

“Динамо” – “Ворскла”: фан-сектор

Весняний відрізок чемпіонату якийсь занадто вже нецікавий у киян, мало цікавих виїздів, мало серйозних суперників. І хоч \”Ворскла\” досить серйозно піднялась в ігровому плані, ніхто з вболівальників справжнім супротивником полтавську команду не вважає. Не зважаючи на це 20-й і 21-й сектори практично заповнились на початок матчу. Варто відзначити і велику кількість людей старшого фанатського покоління, яких не завжди побачиш на рядових матчах чемпіонату. Саме вони повісили олдовий банер \”Darnitsa hools\”, який останнього разу висів на стадіоні 7 років тому.

На вихід команд на 20-му секторі в хід ідуть розтяжки і маленькі прапорці, а далі прапорці весь час періодично з’являються під деякі заряди аж до кінця другого тайму. Звук був дуже і дуже хорошим, особливо якщо врахувати, що без мегафону споукменів вище 8-го ряду вже практично не чутно. Достатньо непогано прижились кілька нових зарядів.

На початку другого тайму було піднято текстовку \”Нічого зайвого!\” і емблему клубу в ромбі, яку фанати хотіли б бачити офіційною емблемою клубу. Загалом матч пройшов без жодних проблем, хіба що стюард весь матч намагався зняти банер Happy crew з черепом, за що отримав град сніжок в свою адресу.

Гостей з Полтави приїхало 30 чоловік, що якось дуже вже мало в порівнянні з їх донецьким вояжем. Біло-зелених також попросили прибрати банер з черепом. Варто відзначити, що після матчу вся полтавська команда побігла до гостьового сектору на відміну від київських гравців…


Сектор \”Динамо\”


alt

alt

alt

Сектор \”Ворскли\”

alt

alt

alt

ultras.org.ua

Погода