Гандбол - 21-09-2012, 11:09 - sasa 131

\”Динамо\” впоралося і без лідерів

\”Динамо\” впоралося і без лідерів

Полтавське Динамо легко впоралося з донецьким Політехніком, обігравши гостей 36:23 навіть без дев\’ятьох лідерів і легіонерів команди.

Динамо (Полтава) – Політехнік (Донецьк) – 36:23 (17:11)
Динамо: Камишов, Горський (6), Косяк (3), Оніщук, Євдокимов, Педан (7), Бабенко (5); Дайментов, Вишневський (3), Занімонець (2), Коваленко (2), Левицький, Тюкін (5 ), Хауха (3).
Політехнік: Пошедін, Яценко (4), Котеленець (3), Доміч (2), Кондаков (1), Бесараб (10), Маркус (1); Дороган, Кулик, Пономарьов, Ракатінец (1), Сахарнян (1).

 

Матч почався з гола гостей після точного семиметрового, але потім Косяк та Горський вивели свою команду вперед, а донеччани на дві хвилини позбулися Сергія Бесараба. Після цього динамівці свого лідерства вже не упускали, поступово нарощуючи розрив у рахунку.
 
У складі Динамо не було російських гравців і українських лідерів Бражника, Кумогородского та інших. У декого травми, дехто був дискваліфікований за запізнення на збори національної збірної, а за легіонерів клуб не встиг заплатити стартові внески. Так що, наприклад, правим крайнім весь матч грав молодий Бабенко, а зліва дуже добре себе проявив полтавець Дмитро Горський.
 
У гостей же лавка запасних була занадто короткою, щоб на рівних грати навіть з ослабленим Динамо. За рахунку 9:6 в середині тайму динамівцям вдався солідний відрив у рахунку, коли Педан, Бабенко (двічі), Занімонець, Горський і Хауха шість разів відзначилися у воротах Політехніка, а гостям вдалося закинути лише два м\’ячі.
 
На перерву команди пішли за рахунку 17:11, а у другому таймі Коваленко і Педан закинули ще два м\’ячі. Після цього команди обмінялися влученнями, а потім Хауха, Горський, Косяк і Вишневський знову вивели свою команду вперед і встановили рахунок 24:14. Гра була зроблена.
 
Гості намагалися переломити ситуацію, але їх сил не вистачало, а тому частими були порушення правил (за другий тайм полтавці п\’ять разів кидали семиметрові). Двічі гості брали таймаут, але це теж було на руку господарям, які після кожного з них лише усталювали свою перевагу.
 
Матч закінчився неточним семиметровим у виконанні Педана і табло зафіксувало підсумковий рахунок 36:23 на користь Динамо.

 

Євген БРИЖ

iSport.ua

Погода