- 20-08-2012, 02:08 - sasa 165

\”Динамо\” вже в Німеччині

\”Динамо\” вже в Німеччині

У неділю київське \”Динамо\” чартерним рейсом з аеропорту Бориспіль вирушило до Німеччини, де у вівторок \”біло-блакитні\” проведуть перший матч 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти менхенгладбахської \”Боруссії\”.

У майбутньому поєдинку наставник киян Юрій Сьомін розраховує на 23-ти виконавці, 18 з яких складуть заявку на гру з \”Боруссією\”.

Повний перелік гравців, які будуть перебувати в таборі \”Динамо\” в Менхенгладбаху, виглядає наступним чином:

Воротарі: Максим Коваль, Денис Бойко, Георгій Бущан.
Захисники: Даніло Сілва, Бетао, Тарас Михалик, Тайє Тайво, Айіла Юссуф.
Півзахисники: Мігель Велозу, Огнен Вукоєвич, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Ніко Кранчар, Андрій Богданов, Лукман Аруна, Мілош Нінкович, Дуду.
Нападники: Андрій Ярмоленко, Артем Мілевський, Браун Ідейє, Адмір Мехмеді, Марко Рубен, Раффаель.

Додамо, що на матч не вирушили Леандро Алмейда та Олександр Шовковський, які продовжують відновлення. Крім того, залишився в Києві Євген Хачеріді, який продовжує відбувати дискваліфікацію (у другому поєдинку з \”Боруссією\” він вже зможе зіграти).

Що ж до графіка \”Динамо\” в Німеччині, то після тригодинного перельоту, делегація українського клубу зупиниться в Дюссельдорфі, який розташований всього в 20-ти кілометрах від Менхенгладбаха. В понеділок \”біло-блакитні\” проведуть тренування на полі стадіону \”Боруссія Парк\”, де і відбудеться поєдинок з \”Боруссією\”. Перед початком цього заняття головний тренер \”Динамо\” Юрій Сьомін дасть традиційну передматчеву прес-конференцію.

Нагадаємо, що матч між \”Боруссією\” і \”Динамо\” відбудеться в найближчий вівторок. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом, повідомляє dynamo.kiev.ua

Погода