Стрічка новин - 18-09-2012, 09:09 - sasa 154

\”Динамо\” з ПСЖ зіграє внічию?

\”Динамо\” з ПСЖ зіграє внічию?

Екс-півзахисник київського \”Динамо\” Сергій Ковалець поділився прогнозом на матч своєї колишньої команди проти французького ПСЖ, який відбудеться сьогодні в Парижі в рамках 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів.

\”У ПСЖ зараз багато нових футболістів, немає поки зіграності складу, в чемпіонаті країни вони три матчі зіграли внічию. А київське\” Динамо \”, швидше за все, буде діяти від оборони і шукати варіанти в контратаці.

Нічия стане гарним результатом для киян. І, на мій погляд, найбільш вірогідним. Мій прогноз на майбутній в Парижі поєдинок – нічия, 0:0.

У Лізі чемпіонів, звичайно, команди дуже сильні, але \”Динамо\” пройшло вже два відбіркові етапи, зігравши з колективами хорошого рівня – голландським \”Фейєнордом\” і німецької \”Боруссією\” з Менхенгладбаха. Таким чином, підопічні Юрія Сьоміна загартувалися і можуть битися з гідними суперниками на рівних \”, – цитує Ковальця\” Команда \”.

Раніше були опубліковані ставки букмекерів на майбутній матч. Фаворитом цієї зустрічі є французька команда. Головним арбітром матчу призначений голландець Бьорн Кейперс.

Нагадаємо, матч ПСЖ – \”Динамо\” відбудеться сьогодні, 18 вересня, в Парижі. Початок матчу – о 21:45. Пряма трансляція – телеканал 2+2.

Погода