Першість Полтавщини - 06-09-2015, 11:09 - sasa 167

Динамо завдало першої поразки Рокиті

Динамо завдало першої поразки Рокиті

У суботу 5 вересня були зіграні три матчі чергового 15 туру чемпіонату Полтавщини з футболу серед команд вищої ліги, в яких не обійшлося без несподіванок: лідер змагань \”Рокита\” поступився у Решетилівці місцевим динамівцям.

\”Колос\” (Кобеляки) – ФК \”Лубни\” 0:2 (0:1).
Чемпіонат області. 15 тур. 5 вересня. Кобеляки. Стадіон \”Колос\”. 103 глядачі. + 23С.
Судді: О. Яненко, О. Яненко, А. Харахайчук (усі – Кременчук).
Голи: Мандрика (11), Бакланов (56).
Склад ФК \”Лубни\”: Сидорець (Похвала, 85), Печарський (Марусич, 50), Захарченко, Кривчун, Загоруйко (Солошенко, 67), Клименко (макрос ноп, 61), Мандрика (Мисюра, 50), Сергієнко, Алексеєнко, Бакланов, Шпигун.

У черговому матчі чемпіонату області підопічні тренера Анатолія Гришановича з успіхом здолали господарів з рахунком 2:0. У переможців голи провели Станіслав Мандрика та Микита Бакланов.

\”Олімпія\” (Савинці) – \”Чайка\” (Дейкалівка) 1:0.
Матч першого кола: 0:0

У матчі єдиний і переможний гол привіз своїй команді досвідчений півзахисник господарів Олександр Безуглий, який при виконанні кутового удару вколотив \”смугастого\” у ворота суперника.

\”Динамо\” (Решетилівка) – ФК \”Рокита\” 3:0
Матч першого кола: 1:2

Це була сенсація цього туру. Одноосібний лідер вищолігових перегонів \”склав зброю\” перед дебютантом змагань. За словами наставника господарів Сергія Ягодовського його підопічні переважали гостей у всіх лініях гри і рахунок міг бути ще більшим. У переможців голи на рахунку Петра Ротаня, Олексій Ротаня і Іллі Ребенка.

 

Цікаво, що саме цього дня троє гравців \”Динамо\” святкували свої Дні народження – Віталій Городчанін, Ілля Ребенок і Антон Колесниченко. Отже, \”хет-трик\” – класний подарунок футболістам!

Турнірне становище >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода