Останні новини - 01-05-2013, 10:05 - sasa 277

Дмитро Непогодов: Поки нас не вкусять, ми не граємо

Дмитро Непогодов: Поки нас не вкусять, ми не граємо

У минулому турі у матчі з Таврією Дмитро Непогодов дебютував за основний склад Ворскли.

– Я не сказав би, що були якісь зовсім вже особливі відчуття. Я багато грав за дубль, підтримував свій ігровий тонус. Завдяки такій практиці підійшов до тієї гри у всеозброєнні. Щодо пенальті, то хотів стояти до останнього, по удару. Але коли такий майстер як Назаренко б\’є, все одно потрібно трохи раніше визначатися, тому що він б\’є точно в кут. Потрібно було намагатися вгадати. Він дивиться на воротаря, до того ж точно пробиває. І хоча ударів, які не беруться не існує, та просто я не вгадав в тому моменті. Значить так, – розказав Непогодов в інтерв\’ю офіційному сайту Ворскли.

Ми великі сили відрядили в атаку. Багато виконували стандартних положень. Шкода, що включили форсаж тільки після того, як пропустили другий м\’яч. Поки нас не вкусять, ми не граємо так, як насправді можемо. Як тільки ми поступаємося, на останніх хвилинах носимося з бажанням врятувати гру.

Про матч у Запоріжжі. Думаю, запорожці будуть битися. В останніх іграх вони набрали 4 очки. Вдома обіграли Кривбас. Не думаю, що нас чекає легка гра. Всі матчі, що нас очікують дуже важкі.

Погода