- 02-02-2013, 02:02 - sasa 216

Дмитро Селюк: \”Мілевському треба взятися за розум\”

Дмитро Селюк: \”Мілевському треба взятися за розум\”

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк в інтерв\’ю \”Футбол 24\” поділився думками стосовно зимової трансферної кампанії українських клубів

 

– “Металіст” когось може купити в Аргентині, а “Дніпро” придбати Артема Мілевського в “Динамо”?
– Не думаю, що це буде топовим трансфером. Це просто Ігор Валерійович пошкодує Ігоря Михайловича.
Ось і все.

– Упродовж кількох місяців в інтернеті регулярно з\’являється інформація про зацікавлення іноземними клубами Мілевським. Його сватали в англійські, турецькі і навіть китайські клуби. Натомість Ігор Суркіс зізнався, що конкретних пропозицій по Артему клуб не отримував. Як гадаєте, в ЗМІ “качки запускали” агенти Мілевського?
– Мабуть, хтось запускав “качки”. Не знаю, хто представляє інтереси Мілевського. Мав розмову із представниками одного англійського клубу. Йдеться про команду із Прем\’єр-ліги, яка займає місце трохи нижче середини турнірної таблиці. Вони думали про те, аби взяти Мілевського в оренду із опцією викупу. Тут головне, щоби Артем взявся за розум, тоді його можна було би десь прилаштувати.

– Яка може бути опція, якщо у Мілевського через півроку контракт закінчується?
– Цим моментом і керується Ігор Суркіс. Мілевський влітку піде вільним агентом і іншому клубу за нього не потрібно буде платити. А Суркіс хоче зараз за нього взяти гроші. Тільки ніхто не хоче їх платити.

Погода