Інтерв'ю гравців, тренерів - 04-08-2012, 05:08 - sasa 225

Дмитро Єременко: \”Більше за все мене хвилює доля \”Ворскли\”

Дмитро Єременко: \”Більше за все мене хвилює доля \”Ворскли\”

Гравець «Ворскли» Дмитро Єременко у першому матчі за цю команду посприяв її перемозі і з новими силами готується до поєдинку проти «Чорноморця».
 
\"Дмитро− Дмитре, ти зовсім недавно у «Ворсклі». Як шляхи привели до цієї команди?
− Як це часто буває, приїхав у міжсезоння на перегляд, провів дві товариські зустрічі. Вадим Євтушенко подивився на мене, ближче познайомився з моїми можливостями. Після цього я уклав із полтавським клубом орендну угоду терміном на півроку.
 
− Останнім часом тобі часто доводиться міняти прописку. Не відчуваєш проблем зі звиканням до нових місць, людей?
− Принаймні у «Ворсклі» із цим проблем не могло бути, адже з багатьма я знайомий. Це Роман Безус, Євген Будник, Євген Пічкур, Вадим Мілько, Євген Ткачук та більш молоді хлопці − з однолітків багато з ким перетинався раніше. Шкода тільки, що в ігровому плані кілька днів втратив на початку сезону. Трохи захворів, потім у другому турі зіграв за молодіжний склад, ну а проти «Карпат» – вже за першу команду.
 
− Дебют вдався − командна перемога і твій особистий гол…
− Дійсно, дві поразки на початку сезону не залишали нам вибору. Тому зіграли ми, як того і очікували. Непогані враження залишились від першого матчу. Гадаю, від поєдинку проти «Карпат» маємо відштовхуватись і у подальшому.
 
− Хоча у програних поєдинках ти участі не брав, які вони залишили враження?
− Гадаю, може у другому турі ми виглядали не найкращим чином, а от проти «Кривбаса» точно на поразку не заслуговували. Пропустили просто безглуздий гол, коли на ворота довелось стати Безусові.
 
− Якось позначилось на тренуваннях відсутність голів проти криворіжців та «Волині»?
− Так, більшість часу під час занять − ігрові, тобто з м’ячем та воротами. Мали забивати голи, щоб вигравати. І на грі проти «Карпат» це позначилось − цілком могли не обмежуватись 3-ма м’ячами.
 
− Другий матч поспіль у вас буде домашнім. Що скажеш про «Чорноморець»?
− Чесно кажучи, у новому сезоні ще не бачив цю команду. Зрозуміло, що в одеситів щось не складається, і вони також понад усе прагнутимуть до реабілітації за окремі невдачі. Суперника за минулим Чемпіонатом можна охарактеризувати як технічну, добре вкомплектовану команду. Щоб продовжити набирати очки, нам доведеться ще додавати у колективних діях. А вивчити особливості нинішнього «Чорноморця» допоможе відеоперегляд та теоретичне заняття.
 
− Чи готуєтесь особисто до когось зі складу супротивника?
− Ні, потрібно знати командну гру, а виділяти кого-небудь особисто не варто.
 
− Зараз стоїть спека. Це позначається на інтенсивності роботи або на часі початку тренувань?
− За таких умов добре тренуватись ввечері. Але у нас вони розпочинаються, як правило, о 17:00. Втім, на нашій базі навколо ліс, і висока температура повітря не так помітна і легше переноситься.
 
− Права на тебе досі належать «Металісту», а розпочав грати у Прем’єр-лізі у Запоріжжі. Спостерігав за очним поєдинком цих команд?
− Можу виділити хіба що голкіпера «Металурга» Олексія Шевченка, адже якщо не помиляюсь, то господарі завдали 29 ударів. Доля «Металіста» також мене цікавить, адже я сам харків’янин. Ця команда добре виглядає попри втрату очок. Але більше за все мене зараз хвилює доля «Ворскли».

 

УПЛ

Погода