Матчі - 22-04-2017, 09:04 - Націоналіст 202

«Дніпро» не залишає шансів «Ворсклі»

«Дніпро» не залишає шансів «Ворсклі»

«Перезавантаження» – саме такий термін любить вживати Василь Сачко, характеризуючи нинішній етап розвитку полтавської «Ворскли».

Зрозуміло, що безболісними такі речі не бувають. Становлення колективну проходить в режимі періодичних «ляпасів» від команд, які наразі не мають класу, вищого за «Ворсклу». Свої три очки нещодавно отримала кропивницька «Зірка». І ось тепер черга дійшла до «Дніпра».

У матчі 26-го туру, як це банально не прозвучить, переміг той, хто більше цього хотів і кому три очки були більш потрібними. На 15-й хвилині обрізку Мякушка сповна використав Кочергін. Дніпрянин без проблем дійшов до штрафного майданчика й встиг пробити на мить раніше, ніж у своєму підкаті постелився Чеснаков. Так рахунок було відкрито. А вже на 54-й хвилині крапку в матчі поставив Довбик, який обіграв Даллку й з близької відстані переграв Шуста.

Навіть попри збільшення на полі кількості гравців, орієнтованих на атаку, створити щось вагоме біля воріт господарів «Ворскла» не змогла. Не допоміг навіть вихід Олега Баранника.

Більше того, усе могло взагалі закінчитися розгромом, якби на 86-й хвилині Микола Кривоносов по-іншому трактував єдиноборство Кочергіна і Ребенка в штрафному майданчику «Ворскли». Добре, що обійшлося попередженням для автора першого голу.

Маємо чергову поразку нашої команди і велику вірогідність нового антирекорду по відвідуваності у наступному домашньому матчі проти кам’янської «Сталі». Що поробиш, небагато людей в Полтаві хоче спостерігати за «перезавантаженням» улюбленої команди.

«Дніпро» – «Ворскла» – 2:0 (1:0)

«Дніпро»: Лунін, Сваток, Влад, Польовий, Лопирьонок, Адамюк, Кочергін, Довбик (Баланюк, 76), Нагієв (Когут, 75), Чеберко (Ротань, 68), Луньов.

«Ворскла»: Шуст, Даллку, Чеснаков, Саків (Ткачук, 46), Загорулько, Шарпар, Пердута, Ребенок, Мякушко, Кравченко (Хльобас, 62), Одарюк (Баранник, 81).

Голи: Кочергін, 15, Довбик, 54.

Попереджені: Кочергін, 86 – Одарюк, 66.

Арбитр: Микола Кривоносов (Київ)

Олександр Данник

Погода