Останні новини - 05-04-2013, 02:04 - sasa 211

Дніпро легко переможе \”беззубу\” Ворсклу

Дніпро легко переможе \”беззубу\” Ворсклу

Відомий фахівець Олег Федорчук міркує над тим як закінчиться матч 23 туру між Дніпром та Ворсклою

Дніпро – Ворскла
Прогноз Федорчука – 2:0

Незважаючи на останні невдачі дніпрян, я б не назвав їх проблеми настільки вже серйозними. Головна проблема – у центрі оборони, і з приходом Дуґласа вона теж не розв\’язалася. А цей момент ключовий – як би команда не грала, в редутах можуть з\’явитися проблеми і все перекреслити одним моментом. Але при цьому команда у Рамоса хороша, і в матчах проти суперників з не таким потужним атакуючим потенціалом вона здатна зібрати сили в кулак і домогтися потрібного результату.

Потрібно розуміти ось що: психологічно Дніпро наскільки серйозно готувався до цього сезону – хоча б до бронзи, що в разі поразки колективу буде складно і в мене є сумніви, що після такого можна піднятися. Тому проблеми в організації гри, може, й будуть – травма важливого гравця Ротаня, ротація в лінії атаки, то, що ми раніше говорили про оборону… Але Дніпро все ж повинен виграти, тому що йому ця перемога ну дуже вже потрібна.

До того ж, на відміну від попередніх «кусючих» суперників Дніпра, Ворскла куди слабкіше грає в атаці. Статистика показує, що в команді практично немає яскраво вираженого нападника. Єдиний, хто забивав більш-менш стабільно – Безус, його в команді вже немає. Тепер же, таке враження, полтавці можуть забити хіба що після стандарту або грубої помилки оборони суперника, – поділився своїм прогнозом Федорчук сайту football.ua.

Погода