Останні новини - 28-10-2013, 07:10 - sasa 257

Дніпро – Ворскла. Оцінки

Дніпро – Ворскла. Оцінки

Фантастичний фінал матчу в Дніпропетровську. Третій поспіль автогол суперників Ворскли і другий поспіль Мазуха у матчах із біло-зеленими. Нічия, після програного першого тайму – 0:2. Усе це було в грі Дніпро ― Ворскла. Наші традиційні оцінки дій футболістів команди.

Дмитро Непогодов – 6. Якщо у першому голі ще можна звинуватити рикошет, то у другому мав забирати м’яч перед останнім дотиком суперника. Але не втримав. У кількох моментах спокійно виконував свої завдання, які й має виконувати голкіпер на такому рівні.

Арменд Даллку – 6. Знову не найкращий матч капітана. Невиправдана картка ставить у скрутне становище захисну ланку в наступному матчі. У другому голі просто спостерігав за переміщеннями м’яча і суперника. Мав обрізки, які непритаманні албанцю в його спокійній та чіткій грі.

Євген Ткачук – 6,5. Вийшов після відчутного часу на лавці і не зіпсував гру, діючи проти технічних та швидких гравців атакуючої ланки суперника. Якщо буде прогресувати і матиме довіру тренера, то здатен посадити Курилова на лавку.

Вадим Сапай – 5,5. Коноплянка мав на своєму фланзі забагато простору. Не кожен захисник преміум-рівня може вдало зіграти один-в-один проти Євгена. Не вдалось це якісно зробити і Вадиму. Пів-бала отримує за певну активність в атаці.

Ігор Пердута – 7. \”Дніпру\” мало що вдавалось на своєму правому фланзі. Неабияка заслуга в цьому захисника гостей. Дуже якісно, зібрано і надійно. Впоравшись із безпосередніми обов’язками, Ігор неодноразово підтримував атаку. Хороший матч.

Артем Громов – 6. Помічником Сапаю у захисті став не найкращим, програвши свою мікродуель у моменті з першим голом. Та і в атаці активності було немало, а небезпечних загострень – мінімум.

Володимир Чеснаков – 6. Мав чіткіше грати при стандартах у власному штрафному майданчику. Провів досить рівний матч, зважаючи на статус суперника.

Павло Ребенок – 6. Намагався діяти як завжди активно, та ефективності бракувало. Мав кілька перспективних можливостей для втілення зусиль команди в результативні атаки, та трішки не вистачало в завершальній стадії.

Денис Дедечко – 7,5. Найкращий гравець матчу у складі ворсклян. Відмінно протистояв потужному центру господарів. Те, що основна загроза воротам Непогодова йшла лише після стандартів, а не з гри – неабияка заслуга півзахисника полтавчан. Гол, забитий потужним ударом, став заслуженим знаком оклику у якісних діях Дениса.

Олег Міщенко – 6. Незважаючи на активність і бажання, здійснити результативних дій гравцеві не вдалося.

Адіс Яховіч – 6. Відчувається недостатність рівня порозуміння з партнерами. Кілька разів добре відкривався, але через брак зіграності не отримував своєчасну передачу.

Йован Маркоскі та Яхмед Янузі з виходом на заміну надали впевненості на своїх позиціях і додали свіжості у діях. Іван Кривошеєнко награти на оцінку не встиг.

Віталій Сонікссон

Погода