Останні новини - 16-02-2014, 08:02 - sasa 210

До Ворскли може приєднатися екс-захисник збірної України

До Ворскли може приєднатися екс-захисник збірної України

Колишній захисник збірної України Олександр Романчук, який за останньою інформацією, проходив збори з Говерлою В\’ячеслава Грозного, може відправитися на заключний турецький збір Ворскли.

Football.ua додзвонився футболістові, який сказав, що знаходиться в Києві, але навідріз відмовився коментувати можливе проходження зборів із полтавською командою. Наразі не відомо, чому захисник залишив розташування Говерли, що знаходиться в Туреччині, і на яких умовах Романчук приєднається до Ворсклі. Але ймовірність останнього дуже висока.

Нагадаємо, тренерський штаб Ворскли після розставання з Лагосом, активно шукає посилення лівого флангу захисту, адже на цій позиції залишився тільки безальтернативний Пердута. Раніше команді вже не підійшли Лео Велозо, а також Ігор Ощипко. Схоже, тепер закріпитися у Ворсклі спробує ще один лівий захисник збірної України з приставкою \”екс\”.

 

Нагадаємо, що в своїй кар\’єрі 29-річний Романчук виступав за столичні Динамо та Арсенал, харківський Металіст, Волинь та Таврію. Останнім клубом Олександр був Арсенал, за який захисник провів у цьому сезоні 12 матчів.

 

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода