Матчі - 10-05-2012, 06:05 - sasa 241

До зустрічі в новому сезоні!

До зустрічі в новому сезоні!

У жвавому матчі з \”Металістом\” який приніс бойову нічию – 2:2, \”Ворскла\” попрощалась з уболівальниками у сезоні 2011/12 рр

 

Ворскла – Металіст – 2:2

Протокол матчу

 

Матч, який не мав жодного турнірного значення для команд, став справжньою окрасою останнього туру першості. \”Ворскла\” і \”Металіст\” забули про турнірну таблицю і продемонстрували впертий яскравий поєдинок двох принципових суперників.

 

Звичайно, у гостей були відсутні пару основних виконавців, не зміг виставити максимально бойовий склад і Павлов – гру пропускали Чеснаков і Краснопьоров. Та це не завадило командам до кінця боротися за позитивний підсумок. Перед грою вшанували Сачка, Єсіна та Величка, вручивши еквіваленти авто преміум класу. І відразу до подій на полі.

 

Перший небезпечний момент створив \”Металіст\” – Долганському довелось зривати овації трибун при ліквідації виходу сам-на-сам, вискакував Соса. А \”Ворскла\” відповіла голом. Навіс від Ребенка з кутового на лінію воротарського майданчика закінчився чітким кивком головою Курилова – м’яч у сітці! Команди обмінювались гострими напівмоментами, доки Воробей не перевірив капітана господарів на пильність сильним ударом. Долганський не дрімав, перевівши м’яч на кутовий. Навіс, Едмар підправляє далі, а Девіч з пари метрів розстрілює порожні ворота. Нічия. І вже за хвилину все зовсім перекинулось з ніг на голову, коли після навісу з кута поля захисники забули про Пшеничних, а останній в дотик сильно відправив кулю в дев’ятку – 1:2. До кінця тайму ворскляни принаймні двічі мали забивати, але на заваді ставав Горяїнов. Тонкий удар Безуса в дальній кут кіпер дивом зумів переправити за лицьову лінію поруч зі штангою, а постріл Курилова на завершальних акордах першої половини гри – в перекладину. Дуже цікавий тайм і насичений футбол.

 

Відразу із свистком на поновлення гри розпочалися гойдалки. Знову і знову зривав оплески глядачів Долганський. З величезною напругою ліквідовувала небезпеку оборона гостей. Ворскляни нарощували темп і таки змусили \”Металіст\” помилитися – Безус накинув м’яч на дальню штангу, де Селін в боротьбі з Бордіяном таки проштовхнули кулю в сітку. Знову нічия! Тиск на ворота Горяїнова все посилювався. Функції лідера узяв на себе Безус – за пару хвилин на ньому отримали вилучення Бордіян і Едмар. Яким же красивим і ефектним був прохід Романа! Накрутивши по черзі мало не пів-команди суперника, міг забивати дуже красивий гол. А от штрафний успіху не приніс, хоч і удар був хорошим. А ще згадати перекладину від Маркоскі…

 

Бойова, напружена, неоднозначна нічия як підсумок такого ж сезону.

 

Дякуємо, командо!

 

Віталій Сонікссон

Погода