Аматори - 21-10-2010, 10:10 - sasa 163

Доля чемпіонського титулу вже вирішена

Доля чемпіонського титулу вже вирішена

У передостанньому турі першості Машівського району ряськівська «Оріль» приймала новотагамлицький «Альтаїр» і поступилася з рахунком 0:2. Обидва голи забив Віктор Бойко.

«Коновалівське» приймало калинівську «Зорю». Зустріч скінчилася «мирно» 4:4. Від калинівців голи забили Ігор Величко, Дмитро Гарус, Сергій Митрофаненко, Олексій Синяговський. Від коновалівців два голи забив Сергій Сосюра,  ще по одному — Юрій Полив’яний та Андрій Денисенко.

На михайлівському стадіоні відбувся матч між андріївським «Новим життям» та кошманівською «Нивою». Виграли андріївці з рахунком 5:2. Від переможців три голи забив Віталій Сидоренко, два — Олександр Жигилій. Від кошманівців м’ячі у ворота суперника провели Роман Коваленко та Родіон Ступенко.

За тур до завершення районного чемпіонату доля чемпіонського титулу вже вирішена — відібрати його у лідера, команди «Нове життя», нікому не під силу. Впевнено  утримує другу позицію ФК «Михайлівка», хоча теоретично по очках цю команду ще може наздогнати кошманівська «Нива».

«Нове життя» після 12 ігор має 34 очка, ФК «Михайлівка» після 13 ігор — 28 очок, «Нива» після 12 ігор має 22 очка.

В середині турнірної таблиці стоять «Базилівщина» (13 ігор, 21 очко), «Зоря» (13 ігор, 20 очок) та «Альтаїр» (12 ігор, 15 очок). Теоретично і «Базилівщина», і «Зоря» ще можуть претендувати на третю позицію в чемпіонату.

Замикають турнірну таблицю «Оріль» (13 ігор, 6 очок) та «Коновалівське» (12 ігор, 1 очко). Сподіваємося, що цим командам цьогорічний досвід допоможе в наступному році.

\”Промінь\”

Погода