Матчі - 26-07-2013, 08:07 - sasa 188

Донецький Металург розгромив дубль Ворскли

Донецький Металург розгромив дубль Ворскли

Перший домашній матч молодіжний склад Ворскли проводив проти донецького Металурга, у складі яких на поле вийшло кілька легіонерів і гравців основи.

 

Тому і не дивно, що гості доволі легко здолали дубль біло-зелених. Щоправда, в кінцівці поєдинку ворскляни догравали матч у значній меншості: спочатку поле залишив Олександр Гарбар, а на останніх хвилинах ― Олександр Скляр.

Ворскла ― Металург Д ― 0:3
Протокол

На початку першого тайму біло-зелені диктували свої умови суперникам. Небезпечні моменти час від часу виникали біля воріт Металурга. Але не щастило. Фортуна посміхнулася гостям, у першій же атаці Дегтярьов із гострого кута зміг пробити м\’яч над Казаковим – 0:1. Після чого ворскляни продовжили атакувати, створюючи небезпечні моменти. Однак і суперники організовували найнебезпечніші контрвипади. Воротар Ворскли Казаков впевнено ліквідував всі загрози.

У перші десять хвилин другого тайму команди обмінялися небезпечними моментами. Марусич пробивав зі зручної позиції – мимо. І Дебелко виходив сам на сам із Казаковим, оббіг його, але з дуже гострого кута у ворота не влучив. Гостям вдалося навіть забити ще, але арбітр гол відмінив – офсайд. А ось другий гол Металурга вже був чистим. Мамутов «підрізав» передачу партнера під дальню штангу – 0:2. Соарес зміг забити ще й третій гол зміцнивши перемогу своєї команди. Був момент у Яременко, але воротар Металурга врятував свою команду.

Погода