Аматори - 12-08-2010, 12:08 - sasa 349

Дрижина Гребля зупиняє \”Динамо\”

Дрижина Гребля зупиняє \”Динамо\”

11  серпня  відбулися  матчі-відповіді півфіналу  кубка  Кобеляцького району  з  футболу сезону 2010 року.

Захоплювальною видалася дуель в Дрижиній Греблі, де місцеві футболісти протистояли чинним володарям Кубка динамівцям із Кобеляк. Негативний рахунок першого матчу (1:3) змушував гостей постійно атакувати. Протягом всієї зустрічі футболісти «Динамо» мали безліч моментів аби забити, але голкіпер господарів лише раз (на 47-й хвилині) витягував м\’яча з воріт. Господарі хоч і відсиджувалися в основному в обороні, але все одно створили декілька непоганих моментів аби зрівняти рахунок (та навіть вийти вперед), але цього футбольного вечора більше нікому з команд не судилося  забити. Слід зазначити, що обидві команди догравали поєдинок вдесятьох, після вилучення на 44-й хвилині двох гравців команд.

В іншому матчі «Спарта» з Лутовинівки мінімально переграла 1:0 павлівський «Колос». Перший матч цих команд завершився мировою (2:2).

Володар Кубка Кобеляцього району-2010 визначиться восени в фінальній битві, в якій зустрінуться «Спарта» (Лутовинівка) та футболісти Дрижиної Греблі. Матч відбудеться на районному стадіоні «Колос». Дата проведення фіналу визначиться пізніше.

Погода