Гандбол - 04-10-2012, 01:10 - sasa 282

Друга домашня перемога \”Динамо\”

Друга домашня перемога \”Динамо\”

«Динамо» (Полтава) – «Будівельник» (Бровари) 30:20
Судді: Анатолій Новіков (Суддя), Руслан Перепелиця (Суддя), Сергій Кочергін (Делегат)
Динамо: Бражник, Камишов, Занімовець, Коваленко (2), Косяк (4), Левитський (2), Тюкін (5), Оніщук, Вишневський (4), Васюк (3), Горський (1), Бабенков (5), Кумогородський (4), Хауха
В.о. головного тренера — Андрій Мороз.
Будівельник: Висоцький, Потапчук, М.Коваленко (4), Харченко (1), Абрамов, Маліновський (1), Березанський (6), Полятикін, Мельник (7), С.Коваленко (1)
Головний тренер — Микола Степанець.
Попередження: 3 — 3

3 жовтня. 18:00. Полтава. Спортивний комплекс «Динамо»

\"\"

 

Початок матчу краще вдався гостям. Саме вони і відкрили рахунок – Микола Мельник точним кидком змусив капітулювати Вадима Бражника. Відповісти господарям вдалося лише на другій хвилині. Після двох невдалих спроб м\’яч у сітку точним кидком відправив Бабенко. Але вже в наступній атаці броварчани знову були попереду 1:2. Через велику кількість браку в атаці полтавчанам довго не вдавалося вийти вперед. На щастя, відпустити суперника більше ніж в один м\’яч не дозволила надійна гра нашого воротаря. Вперше в ролі лідера \”Динамо\” виявилося на тринадцятій хвилині після точного кидка Кумогородского. У наступній атаці Бабенко робить перевагу своєї команди у два м\’ячі – 8:6 і, як наслідок, тренер гостей змушений брати хвилинну перерву. Пауза більше пішла на користь полтавцям. Відразу після відновлення гри Косяк і Тюкін закидають дев\’ятий та десятий м\’яч відповідно. Через півхвилини гості скорочують відставання -10:7. І знову Степанець бере тайм-аут. Як і в першому випадку, гра після паузи краще пішла у полтавців. За шість хвилин до кінця тайму, господарі зробили ривок 5:2, а сирена на перерву зафіксувала перевагу динамівців у шість м\’ячів – 15:9.

\"\"

На початку другої половини у воротах господарів з\’явився Камишов. Саме він став головним героєм другого тайму. Дебютні сім хвилин другого тайму наш страж воріт відстояв на \”нуль\”. Такий \”сухий\” відрізок допоміг команді піти в ще більший відрив. На 37-ій хвилині перевага полтавців становила одинадцять м\’ячів – 20:9. Після цього стало ясно, що перемога \”Динамо\” в кишені. Таким чином, Андрій Мороз дав можливість пограти молоді – закінчував поєдинок у воротах Дайментов, а на майданчику з\’явився Левитський. У гостей замінити лідерів не було кому. З запасних броварчани могли розраховувати тільки на двох польових гравців і двох воротарів. До речі, одним з кращих гравців у складі гостей був екс-гравець \”Динамо\” Олександр Березанський, на рахунку якого шість закинутих м\’ячів. Але навіть він не зміг уберегти свою стару нову команду від розгрому. Підсумковий рахунок 30:20 на користь \”Динамо\”, – повідомляє прес-служба ГК \”Динамо-Полтава\”.

 

Фото та відеоОлег ДУБИНА (olegda.pp.net.ua)

 

Повний фотоогляд матчу

Погода