Аматори - 10-08-2010, 10:08 - sasa 189

Друга ліга сильніша за першу?

Друга ліга сильніша за першу?

alt«Стандарт» (Нові Санжари) – «Колос» (Кобеляки) 4:3 (3:1)
Муха (9), Баранович (15 пен.), Кириленко (29, 48) – Постольник (1), Калюжний(65),  Волочай (69 пен.)
8 серпня 2010 року. Нові Санжари. Центральний стадіон. 100 глядачів
Молодіжні склади: 0:1

У селищі Нові Санжари відбулась товариська зустріч між місцевим \”Стандартом\” та \”Колосом\”  із Кобеляк. Між собою грали представники першої та другої ліг області. По ходу матчу виникало питання: хто в першій лізі грає? По самовіддачі господарі перевищили гостей, як результат «Стандарт» здобув заслужену перемогу. Але це було потім, а спочатку…

Вже на 13 секунді «Колос» забиває. Після помилки захисника господарів м’яч потрапляє до Постольника, який невідпорним ударом відкриває рахунок в матчі. 

Через хвилину кобелячани могли подвоювати рахунок, але захисник господарів в останній момент завадив новачку гостей Олегу Галагану (зараз він на перегляді у «Колосі». В районній першості виступає за кобеляцький «Будекспрес») вийти на побачення віч-на-віч з голкіпером «Стандарта». 

Місцеві футболісти цього вечора грали перед рідними вболівальниками, і тому не мали права на програш. 

Вже на 9 хвилині господарі зрівнюють рахунок. Одноклубники вивели на побачення віч-на-віч з голкіпером гостей Муху – 1:1. За хвилину до цього гравець новосанжарців мав чудовий гольовий момент, проте нажаль для місцевих вболівальників він не зміг влучити у дальній кут воріт. 

На 15 хвилині у боротьбі в штрафному майданчику гостей м’яч потрапляє в руку Калюжному. Пенальті! Баранович не залишає голкіперу гостей жодного шансу – 2:1.

 

altВ проміжку між 23 та 25 хвилинами Козловський двічі рятує «Стандарт» від голу після двох дальніх ударів Бажана. 

Не забиваєш ти – забивають тобі! На 29 хвилині господарі розіграли швидку трьохходівку, яка завершується влучним ударом Кириленка – 3:1! 

В ці хвилини на оборону гостей без болю неможливо було дивитися…
 

Другий тайм став продовженням другого. «Стандарт» постійно атакував, змішуючи гостей надіятися лише на контратаки. Вже на початку другої 45-хвилини Кириленко оформлює дубль в матчі, елегантно перекинувши голкіпера гостей. 

А що ж кобеляцька команда? До кінця зустрічі вони лише спромоглися скоротити рахунок до мінімуму. На 65 хвилині Калюжний з близької відстані розстріляв ворота господарів, а через 4 хвилини Волочай влучно реалізував одинадцятиметровий. 

Підсумок матчу – заслужена перемога команди з Нових Санжар. Друга ліга перемогла першу! 
Може прийшов час кобелячанам змінити прописку? 

Фотоогляд цього протистояння + інші матчі кобеляцької команди ви можете переглянути тут
Погода