Гандбол - 15-09-2009, 08:09 - sasa 223

Друга поразка полтавців

Друга поразка полтавців

Відбулися матчі другого туру Чемпіонату України з гандболу серед чоловічих команд суперліги. Запорізький „ЗТР” переграв полтавське „Динамо” – 35:19.

Запорізький „ЗТР” вперше грав у новому сезоні перед своїми вболівальниками вдома. Чемпіони країни після невдалої кваліфікації до Ліги Чемпіонів „підсіли”, мали трохи пригнічений вигляд, невпевненість у собі була помітною. Звичайно, на рахунку це не позначилося, адже команда „Динамо” не належить до числа грізних супротивників. Інтриги, як такої, у матчі не спостерігалося, запоріжці не підпускали до себе динамівців ближче ніж на 8 пунктів. Керував грою запорізької команди Олександр Рєзанов. Головного тренера „ЗТР” В’ячеслава Дідушенка на матчі не було і не буде, принаймні до 25 вересня. У цей день на засіданні керівництва та засновників гандбольного клубу і вирішиться доля досвідченого наставника. Офіційних коментарів з цього приводу поки не має, напевне відсутність Дідушенка пов’язана із невдалим виступом команди в кваліфікації до Ліги Чемпіонів.

Перші 15 хвилин забивали виключно запоріжці. „Динамо” намагалося атакувати, проте міцний захист „ЗТР” не дозволив забити з гри. В середині тайму господарі майданчика вели із рахунком 10:1. Саме за цей період запоріжці „зробили” гру. І, нарешті, 21 номер „Динамо” Сергій Румянцев пробив Генадія Комка – 10:2. Педан, Любченко, Остроушко і Кривчиков добре робили свою справу, потужними, ніби із гармати ударами вражали ворота суперників. На перерву „ЗТР” пішов з перевагою у 9 м’ячів – 17:8. Другий тайм нічим не здивував і пройшов за тим самим сценарієм. Заробивши необхідний гандикап у рахунку запоріжці догравали матч у своє задоволення, мали змогу випробувати свої сили молоді гравці клубу, запам’ятався сьомий номер Артем Могилко, який мав кілька непоганих виходів, однак через нервування реалізувати їх не зміг.

Наступний матч запорізький „ЗТР” проведе у неділю проти донецького „Шахтаря”, а підопічні Андрія Портного у рамках третього туру національної першості, також у Донецьку, поміряються силою із „Політехніком”.

Марина Зеленська
turnir.com.ua

Погода