- 14-09-2012, 04:09 - sasa 185

Дубль Баранника приносить перемогу над \”Металістом\”

Дубль Баранника приносить перемогу над \”Металістом\”

Два голи Олега Баранника на початку другого тайму, приносять вольову перемогу молодіжному складу \”Ворскли\” у грі з \”Металістом\”.

 

Металіст – Ворскла – 1:2

Протокол матчу

 

Гості почали досить активно. За рахунок довгих передач підопічні Володимира Прокопиненка виводили на ударні позиції своїх нападників. У Вовченко був непоганий момент, але пробити йому завадив захисник. Через дві хвилини Микиті вже ніхто не зміг перешкодити, але він пробив повз ворота. Господарі поля відповіли відразу і результативно. Бланко втік від захисників і відправив м\’яч у сітку полтавських воріт – 1:0. Після голу, ініціатива ненадовго перейшла до харків\’ян, проте вже хвилин через десять ворскляни знову атакували. Непогано пробивав Шмиголь – трохи не вистачило точності. «Металіст» провів декілька атак вже ближче до кінця першого тайму.

А ось другий тайм проходив під знаком «Ворскли». Спочатку за фол у штрафній проти Марусича арбітр призначив пенальті. Баранник реалізував 11-метровий удар – 1:1. А ще хвилин через десять, після розіграшу кутового, Баранник виводить «Ворсклу» вперед – 2:1. Харків\’яни намагалися відігратися щосили. Ближче всього був Андрієвський, який зі штрафного пробив у поперечину. Потім у «Металіста» небезпечних атак вже не було. Біло-зелені змогли грамотно утримати оборону до самого кінця зустрічі, повідомляє прес-служба полтавців.

Погода