- 04-03-2015, 05:03 - sasa 246

Два нулі без варіантів

Два нулі без варіантів

Відбувся перший матч 1/4 фіналу Кубка України між Ворсклою та донецьким Олімпіком

Ворскла – Олімпік – 0:0

Протокол

Перед матчем у пресі промайнула інформація, що тренерський штаб Олімпіка планує пожертвувати кубковим протистоянням з Ворсклою заради чемпіонату країни. Однак незабаром офіційний сайт донеччан ці чутки спростував. Тим не менше, в порівнянні з матчем проти Зорі в стартовому складі Олімпіка вийшло шість нових футболістів. Правда, з числа тих, хто наближений до “основи”.

Василь Сачко, в свою чергу, виставив самий що не є бойовий склад, при цьому – з появою трьох номінальних нападників в особі Шиндера, Янузі і Баранника ― як дав зрозуміти, що має намір грати на перемогу.

Видовищним поєдинок, на жаль, не вийшов. Обидві команди довго запрягали, і розбігалися тільки ближче до кінця першого тайму. Тоді-то і стало чітко зрозуміло, що Олімпік сьогодні цілком згоден і на нічийний результат протистояння. Хоча кращий гольовий момент і був створений гостями на 44-й хвилині. Ситник перехопив м’яч у центрі поля і кинув у відрив Моху, але той вирішив зменшити швидкість і обіграти Даллку, однак досвідчений центрбек ворсклян грамотно відтер іспанця від м’яча.

Другу половину зустрічі гості почали з гострого прострілу Дороніна (Шериф трохи не дотягнувся до м’яча), після чого зосередили свої сили на збереженні воріт в недоторканності. Інша справа, що у Ворскли і без цього небагато виходило в атаці. Пожвавилися підопічні Сачка лише після серії замін – вийшли на поле Громов, Ковпак і Маркоскі, які прискорили розвиток атак і почали створювати обороні Олімпіка проблеми.

Тим не менш, у господарів була лише одна реальна можливість відкрити рахунок, якщо не вважати дальній удар Сімініна та серію рикошетів, після яких м’яч пролетів поруч зі штангою. Так, на 86-й хвилині Маркоскі головою замикав подачу Турсунова зі штрафного, але пробив точно в руки Литовки.

0:0 – все вирішиться у матчі між цими командами в Києві.

Погода