Останні новини - 08-01-2010, 11:01 - sasa 165

Двоє ворсклян виставлено на трансфер

Двоє ворсклян виставлено на трансфер

Керівництво ФК ”Ворскла” вирішило виставити на трансфер голкіпера молодіжного складу Олега Чуваєва та захисника Євгена Пєскова.

Головна причина того, що тренери не хочуть продовжувати співпрацювати з цими гравцями — їх вік. Скажімо Пєскову незабаром виповниться вже 28 років. Звичайно такий вік не для молодіжного складу, пише football.ua. А пробитися до основи Євгену весь час не вдається, хоча перебуває в команді давно. Минулого року Микола Павлов намагався влаштувати Пєскова в ”Таврію”, але Сергій Пучков відмовився підписувати контракт із захисником. Тому довелося Євгену знову повернутися до ”Ворскли”, де він усю першу частину поточного чемпіонату провів за молодіжний склад. В його активі 15 матчів та 1 гол.

Щодо Олега Чуваєва — основного голкіпера молодіжки, то у нього закінчився контракт. Свого часу Олег входив до складу юнацької збірної України, однак проявити себе у ”Ворсклі” він так і не зміг. Головна хиба Чуваєва — нестабільність. Крім того в дублі ворсклян підростає нова генерація голкіперів — Віталій Онопко та Дмитро Яковченко, які вже з\’являлися періодично в рамці воріт. Схоже, що хтось із них на весні стане основним кіпером молодіжного складу.

Не виключено, що обидва футболіста поїдуть кудись в оренду, хоча, наприклад, той таки Пєсков продовжує тренуватися з основою ворсклян. А ось Чуваєв підтримує форму у відкритій першості ПЗМС з футзалу.

Погода