- 28-08-2015, 09:08 - sasa 148

Едуард Федорчук – у двох фіналах тенісного турніру Head Сup

Едуард Федорчук – у двох фіналах тенісного турніру Head Сup

У Харкові триває представницький юніорський (до 18 років) тенісний турнір Head Сup, в якому успішно виступає представник Полтавщини Едуард Федорчук із Комсомольська.

Наш земляк виступить одразу у двох юніорських фіналах – особистому та парному. Напередодні Едуард Федорчук у півфіналі особистого розряду (32 учасника) переміг Микиту Рєпкіна (Донецьк) – 6:2, 0:6, 6:2 і тепер у фінальному матчі зустрінеться із Сергієм Тихоненком (Київ).

У півфіналі юніорського парного розряду Едуард Федорчук і Сергій Харчев (Жовті Води) перемогли Філіпа Кулинича-Михайла Дерелюка (обидва – Харків) – 6:1, 7:6 і зіграють у фінальному матчі з Сергієм Тихоненком (Київ)-Данилом Цебренком (Харків).

Тенісний турнір Head Сup нині є епіцентром юнацького тенісу України, у ньому виступає велика кількість юних гравців – у багатьох вікових номінаціях. В одній із них – до 12 років – також відзначився юний полтавець Микола Чертков, який разом з Еріком Ткаленком (Харків), став бронзовим призером у парному розряді. Тут Чертков-Ткаленко у півфіналі програли у додатковому сеті харків\’янам С. Сидорову-Е. Гур\’єву – 1:4, 5:3, 7:10. А ось в особистому юнацькому розряді Микола Чертков у чвертьфіналі програв Денису Замараєву (Харків) – 2:4, 2:4.

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Погода