Новини - 23-11-2021, 06:11 - admin 4051

Експерти підвищили шанси «Ворскли» на бронзу в УПЛ

Експерти підвищили шанси «Ворскли» на бронзу в УПЛ

Полтавська «Ворскла» завершила перше коло Української Прем’єр-ліги сезону 2021/22 на третій сходинці, а беттинг-експерти оцінили шанси команди утриматися на цій позиції до самого фінішу кампанії.

Здобувши дів перемоги поспіль на фініші першого кола, причому дну із них – на полі чинного чемпіона країни київського «Динамо» (2:1), підопічні Юрія Максимова завершили турнірній відтинок з 15-ти турів на третій сходинці, що не може не тішити вболівальників полтавського футбольного клубу.

Але які шанси «ворсклян» втриматися в трійці кращих до самого фінішу сезону? На думку аналітиків відомої беттинг-компанії Паріматч, вони стали суттєво вищими за показник двотижневої давнини. І наразі для тих фанатів, які бажають відіграти вигідні бонуси для гравців від ПМ саме на тому, що «Ворскла» завершить сезон в Топ-3, вірогідність успіху збільшується з показника 17% до 29% вірогідності. Саме такий «стрибок» було зафіксовано після того, як команда Максимова переграла «Динамо» на його полі, а потім додала до цього результату ще і розгром «Маріуполя» вдома (5:1).

Головними конкурентами «Ворскли» у боротьбі за Топ-3 аналітики вважають «Зорю» та «Дніпро-1», яким, судячи з котирувань, відводять приблизно по 33% шансів посісти третє місце. І дуже важливим для полтавців у цьому плані стане наступний тур чемпіонату країни, в якому «Ворскла» 27 листопада зіграє проти «Дніпра-1» на виїзді. Цей матч із сусідом по турнірній таблиці, який поступається команді Максимова лише за додатковими показниками (різниці голів), набуває неймовірної турнірної ваги для полтавців. І навіть нічия в цій грі дозволить команді з Полтави з великою вірогідністю завершити календарний рік в трійці кращих.

Адже після візиту до Дніпра «Ворсклу» чекають ще два матчі в 2021-му році, але обидва – проти представників нижчої частини таблиці Прем’єр-ліги. Спершу полтавці зіграють на полі «Руха» з Винників, а потім – на виїзді проти ФК «Львів».

Повертаючись до протистояння з «Дніпром-1», варто сказати, що «Ворскла» не перемагала цього суперника у останніх 4-х матчах в рамках УПЛ. Починаючи з липня 2020-го року, «дніпряни» двічі перемагали полтавців, а ще у двох подинках були зафіксовані нічийні результати.

Погода