- 19-10-2016, 06:10 - Націоналіст 215

Фанати «Ворскли» звернулися до своїх футболістів

Фанати «Ворскли» звернулися до своїх футболістів

Останні негативні результати, які показує полтавська «Ворскла», обговорювали як фахівці, так і вболівальники.

 

Висловили своє бачення ситуації і фанати команди. Учора на їх сторінці в одній із соціальних мереж з’явилося звернення до гравців полтавського клубу наступного змісту:

 

«Знаєте, у кожного з нас наступав той момент, коли терпінню приходив кінець. Ось і зараз настав цей час.

 

У першу чергу це звернення до футболістів нашого клубу. Хлопці, що з вами сталося ?! Після провалу в кваліфікації ЛЄ ви попросили вірити в вас. Ми повірили. Так, початок сезону був гарний: радувала як ваша гра, так і результат. Всі ми зробили історичну перемогу над «Динамо», на їх же стадіоні. Цей момент увійде в історію.

 

Але зараз … Кожні вихідні ми приходимо на гру, віддаємо серце й душу, а натомість отримуємо плювок. Четверту поразку поспіль і ні найменшої віддачі з вашого боку. Поразки від суперників, рівень яких поступається вашому. Після фінального свистка ви підходите до нас, і кожен раз безглузді відмовки – ми намагаємося, хлопці, зрозумійте –    нам не платять зарплату, ми робимо все що можемо і т.д. і т.п. У чому ваше намагання, в тому що ви зливаєте гри? Зарплату вам не платять? А за які тоді гроші ви сидите в нічних закладах за столами, забитими не найдешевшим алкоголем і кальянами? За бабусину пенсію ?! Це було зовсім недавно, минулими вихідними.

 

Поки у вас буде таке ставлення до тієї справи, якою ви займаєтеся, буде такий же результат. У нас одні кольори, одна емблема. Тільки ми її прославляємо, а ви ганьбите усіма можливими способами.

 

Цими вихідними гра з одеситами. З гравцями, яким так само не платять зарплату, у яких такі ж проблеми, сім’ї та всі інші ваші відмовки. Вони нічим не краще, але і не гірше вас. Так вийдіть і покажіть гідну гру, нам не потрібна сенсаційна перемога з розгромним рахунком, нам потрібна гра, за яку не буде соромно!

 

ЗМІ вже охрестили вас «полтавськими галушками», які готові проковтнути «моряки». Хрін з ним, будьте галушками, якщо вас це влаштовує. Тільки станьте їм в поперек горла!

 

Чекаємо від вас результату!».

 

Погода