Стрічка новин - 26-10-2021, 09:10 - admin 2421

Фанати Барселони розлютились й напали на машину тренера

Фанати Барселони розлютились й напали на машину тренера

Каталонський клуб програв Реалу в «ель класико». Вболівальники команди настільки розлютились, що атакували машину тренера Рональда Кумана.

Нагадаємо, що Барселона програла матч з рахунком 1:2. Гол команди забив Серхіо Агуеро перед самим кінцем Після гри на Рональда Кумана, тренера каталонського клубу, напали вболівальники. 

Він покидав територію стадіону, але зробити це без проблем йому не вдалось – розлючені люди атакували автомобіль. Вони зупинили машину, щоб поділитись своїми негативними емоціями від гри з тренером команди особисто.

Вболівальники почали освистували Кумана, вигукувати нецензурні фрази, деякі навіть били по капоту машини. Тренер так і не покинув салон автомобіля. Коли ця «акція» завершилась, він спокійно виїхав з території.

Барселона публічно засудила дії вболівальників у своєму твітері. Клуб заявив, що прийме дії задля безпеки власного тренера та не дозволить подібним «акціям» повторитись знову.

Рональд Куман став тренером каталонського клубу у 2020 році. Разом з ним команда зіграла всього 66 матчів. Так, не всі закінчились перемогою, але це не привід стверджувати, що Барселона стала більш слабкою.

Можливо, така реакція фанатів – результат не тільки власного розчарування у грі команди. Зараз багато людей роблять великі ставки на футбол. Гра Барселони та Реала могла призвести до численних грошових втрат серед тих, хто вірив у перемогу каталонської команди.

Як фанати розважаються під час футбольних матчів

Ставки на Реал та Барселону – це популярна розвага серед вболівальників. Вірних фанатів майже завжди знаходиться достатньо багато. Вони вирушають до букмекерських контор або роблять ставки в онлайн-режимі.

Ще одна розвага серед фанатів – тематичні футбольні паби, де можна випити гарного пива та подивитися пряму трансляцію матчу. Не всі дивляться гру на стадіоні, особливо, якщо той знаходиться на другому кінці світу.

Також серед фанатів знаходяться особливо азартні люди, які за декілька годин до початку матчу заходять до казино Джой. Це непоганий спосіб дочекатись початку гри, якщо ви бажаєте, щоб години пройшли якнайшвидше і нарешті почався футбол.

Звичайно, можна зрозуміти розпач вболівальників, які довго чекали виходу команди на поле, але це був зовсім не остання гра Барселони. Аналітики вважають, що команда покаже власну силу у майбутньому й відіграється.

Погода