Новини - 28-09-2009, 09:09 - sasa 213

Фани домовилися з \”Ворсклою\”

Фани домовилися з \”Ворсклою\”

Відкритий лист фанатів полтавської «Ворскли» до керівництва клубу врешті приніс свої результати. На зустрічі з представниками клубу фанати домовилися про те, що їм можна буде проносити на трибуни барабан, гучномовець, прапори, розтягни та інші засоби підтримки. Крім того, на фан-секторі задіяні стюарти з числа самих фанатів, а реалізація квитків на цей сектор відбувається не через каси, а знову ж таки через самих фанатів. Натомість фани обіцяють тимчасово не використовувати піротехніку. Поки що.

Нагадаємо, після матчу з «Бенфікою», коли у фанатів виникли зіткнення з міліцією, а потрапляння на стадіон для звичайних уболівальників було вкрай ускладнене кордонами і перевірками, вболівальники «Ворскли» звернулися до керівництва клубу з відкритим листом, де торкнулися не лише «Бенфіки», а й узагалі взаємовідносин між фанатськими угрупованнями та клубом.

Результати цього листа і досягнутих після нього домовленостей можна буде побачити (і почути) вже під час календарного матчу полтавської «Ворскли» з одеським «Чорноморцем» цієї неділі.

Євген Панін

turnir.com.ua

Погода