Волейбол - 29-11-2010, 12:11 - sasa 1315

\”Фаворит\” двічі обіграв чернігівчан

\”Фаворит\” двічі обіграв чернігівчан

Триває ювілейний, 20 чемпіонат України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, де серед еліти клубів боротьбу веде дебютант престижних змагань СК «Фаворит» (Лубни).

У минулі вихідні дні команди провели зустрічі чергового шостого туру. Лубенський «Фаворит» спарені поєдинки грав у рідних стінах проти СВК «Буревісник»-ШВСМ з Чернігова. Ігри проходили у спортзалі Лубенської ДЮСШ. Як і передбачалося, перша зустріч суперників пройшла за переваги господарів майданчика, які впевнено здолали суперників у трьох партіях – 25:18, 25:19 і 25:22.

Зовсім за іншим сценарієм проходив поєдинок наступного ігрового дня у неділю. Гра була напруженою та нервовою, в якій важку перемогу здобули лубенці – 3:1 на їх користь. Рахунок кожної з партій сам говорить за себе – 31:29, 28:30, 27:25 і 25:23. Зі слів наставника лубенської команди Сергія Сосніна, кращими на майданчику у його команді були нападники Сергій Дяков і Павло Перетятько.

Інші поєдинки шостого туру принесли такі результати: «Локомотив» (Харків) – «Локо-Експрес» (Харків) 3:0 і 2:3, «Кримсода» (Красноперекопськ) – ВСК «Юридична академія» (Харків) 2:3 і 3:1, «Імпексагро Спорт Черкаси»  – «Будівельник-Динамо-Буковина» (Чернівці) 3:1 і 3:2.

Наступний сьомий тур суперлігового чемпіонату «Фаворит» проведе 18-19 грудня на виїзді і зіграє проти  «Будівельник-Динамо-Буковини». Але перед вояжем до Чернівців лубенська команда візьме участь у кубкових баталіях. Нагадаємо, що з 2 по 5 грудня у Черкасах (підгрупа «В-1») і в Красноперекопську (підгрупа «В-2») пройдуть поєдинки третього етапу розіграшу кубка України. У «черкаській групі» змагатимуться «Локомотив» (Харків), «Імпексагро Спорт Черкаси», «Будівельник-Динамо-Буковина» (Чернівці) і СВК «Буревісник»-ШВСМ (Чернігів). Лубенський СК «Фаворит» на кубковий півфінал поїде до теплого Криму, де його суперниками будуть місцева «Кримсода», а також харківські команди «Юридична академія» і «Локо-Експрес». Команди гратимуть за коловою системою. До наступного фінального етапу Кубка України потраплять команди, які посядуть 1-2 місце у кожній підгрупі. Нагадаємо, що минулого року «Фаворит» успішно пройшов кримський півфінал і вийшов до головного фіналу у Харкові, де став четвертою кубковою командою країни.

Погода