Волейбол - 08-08-2013, 04:08 - sasa 133

Фаворит готується

Фаворит готується

Бронзовий призер чемпіонату України з волейболу серед команд Суперліги СК «Фаворит» розпочав тренування в рідних Лубнах.

Про хід підготовки до нового сезону  розповідає головний тренер команди Руслан Рубан:

– Наразі склад команди можна назвати остаточно сформованим і у нас тепер буде тринадцятеро гравців – на одного більше, ніж в минулому сезоні. Щойно повернувся до нас «розігруючий» і колишній капітан «Фаворита» Олександр Фурман, який минулого сезону виступав у Білорусії за гродненський «Комунальник» і брав участь у Єврокубках. Хто стане нинішнім капітаном – говорити ще зарано і його ім’я ми назвемо наприкінці зборів. На це відповідальне місце в нас є кілька кандидатів. Хто виявить лідерські якості на майданчику, той і отримає мою довіру. А тринадцятим нашим гравцем став молодий і перспективний «розігруючий» харківського «Локомотива» Павло Бєлий. Нагадаю уболівальникам, що у міжсезоння «Фаворит» залишили Богдан Артеменко, Юрій Воробей та Сергій Кисіль.

Сьогодні в Лубнах працюємо над трьохразовим циклом тренувань і надаємо перевагу фізичній підготовці на стадіоні «Центральний». У залі Лубенської ДЮСШ працюємо над технічними елементами і волейбольною виносливістю. Попереду у нас два дні відпочинку, а потім з 12 до 23 серпня знову тренування продовжуватимуться в Лубнах, в яких перевагу надаватимемо фізичній підготовці та роботі над тактикою гри. З 28 по 31 серпня їдемо до Львова на міжнародний турнір, де нашими суперниками будуть місцевий «Барком», а також команди з Білорусі та Польщі. Щодо планів на новий сезон, то прагнутимемо у суперліговому чемпіонаті України вийти до його фіналу, а у кубковому розіграші зіграти якомога успішніше.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода