- 24-09-2015, 01:09 - sasa 250

\”Фаворит\” стартує у Суперлізі домашніми матчами в Лубнах

\”Фаворит\” стартує у Суперлізі домашніми матчами в Лубнах

Учора, 23 вересня, дві команди з Полтавщини – суперліговий \”Фаворит\” (Лубни) і СДЮШОР-2 (Полтава) зіграли у Харкові передсезонні товариські матчі.

Як повідомив нашому сайту головний тренер Анатолій Офат, \”Фаворит\” програв харківському \”Локо-Експресу\” – 2:3, причому наші земляки двічі у цій грі вели в рахунку за партіями (1:0, 2:1).

Команда юнаків полтавської СДЮШОР-2, яка готується до виступу у всеукраїнській Дитячій волейбольній лізі, перемогла своїх ровесників з харківського \”Локомотива\”.

Тепер \”Фаворит\” (Лубни) готується до старту у чемпіонаті України серед команд Суперліги. У першому турі (2-3 жовтня) \”Фаворит\” зіграє два матчі у Сумах із \”Хімпром-СумДУ\”. А ось у 2-му турі, як повідомив нам Анатолій Офат, перші домашні матчі (9-10 жовтня) \”Фаворит\” зіграє у Лубнах – з \”Юридичною академією\”. Саме тоді у Лубнах урочисто відзначатимуть 10-річчя створення волейбольної команди \”Фаворит\”, яка за цей короткий період пройшла шлях від чемпіонату міста – до бронзових медалей національної волейбольної Суперліги. Усі подальші домашні матчі \”Фаворит\” проводитиме у Полтаві.

Катерина БАБИЧ

Погода