- 11-04-2013, 05:04 - sasa 113

ФФУ забов’язало Ворсклу віддати Павлову трудову книжку

Микола Павлов

Палата з вирішення спорів Федерації футболу України відмовила екс-тренеру Ворскли Миколі Павлову у задоволенні вимог щодо розірвання контракту з полтавським клубом без будь-яких виплат кожної із сторін.

Згідно з рішенням по справі 58/01/2013 “Про заяву від 09.01.2013 року Павлова М. П. щодо розірвання контракту з Товариством з обмеженою відповідальністю “Футбольний клуб “Ворскла” Полтава та видачі йому трудової книжки”, прийнятим ФФУ 3 квітня 2013 року, Палата з вирішення спорів відмовила екс-наставнику «Ворскли» у задоволенні його вимог щодо розірвання контракту, укладеного 31 грудня 2010 року між ним та полтавським клубом, за угодою сторін.

Вимоги “Ворскли” про визнання контракту розірваним без поважних причин та про виплату ним компенсації на користь клубу Палата з вирішення спорів ФФУ частково задовольнила.

Таким чином, контракт Миколи Павлова з “Ворсклою” вважається достроково розірваним з 1 червня 2012 року без поважних причин з вини спеціаліста.

Екс-тренера “Ворскли” зобов’язали протягом 5 місяців з моменту набуття чинності рішення виплатити “Ворсклі” компенсацію за дострокове розірвання контракту у розмірі еквівалентному 200 тисяч доларів США, що підлягає сплаті у гривні, відповідно до офіційного курсу НБУ на день проведення розрахунків.

Палата з вирішення спорів ФФУ також зобов’язала “Ворсклу” оформити звільнення головного тренера із клубу та видачі йому трудової книжки, а також забезпечення можливості його безперешкодного працевлаштування.

Погода