Аматори - 13-03-2011, 05:03 - sasa 201

ФК \”Лубни\” провів черговий контрольний матч

ФК \”Лубни\” провів черговий контрольний матч

У процесі підготовки головної команди міста до нового сезону ФК «Лубни» продовжує шукати «партнерів» для контрольних матчів. Після відомого друголігового кременчуцького «Кременя» лубенська команда зіграла товариський поєдинок у Черкаській області.

Суперником підопічних Анатолія Гришановича була команда «Колос» з Чорнобая, що щороку бере участь у чемпіонаті Черкащини. У порівнянні з матчем у Кременчуці склад лубенців проти колосівців був дещо послабленим – не поїхали на гру досвідчені легіонери команди. Вже на дев’яту хвилину зустрічі гості «летіли» 0:2. Після цього тренер замінив голкіпера Євгена Четверікова на іншого стража воріт – Євгена Макаренка. Напочатку другого тайму півзахиснику Владислав Ковтуну вдалося скоротити рахунок, а за декілька хвилин до завершення поєдинку господарі провели ще один гол у ворота гостей, які захищав вже третій голкіпер ФК «Лубни» Владислав Болюх. У підсумку «Колос» переміг з рахунком 3:1.

 

Лубенська команда виступала у такому складі: Четчеріков (Макаренко (Болюх)), Величко, Морозюк, Загоруйко, Шоха, Годунов, Ковтун, Романенко, Нечипоренко, Порощай, Головко (Якуба). Як зазначив тренер лубенців Анатолій Гришанович, сьогодні його команда поступово переходить від міні-футболу до великого футболу, награється склад, перевіряються фізичні кондиції гравців. Адже лише у контрольних матчах виявляються недоліки у колективі у процесі тренувального періоду. У найближчих планах ФК «Лубни» і надалі награвати склад – вже погодилися стати спаринг-партнерами лубенців «Гірник-Спорт» (Комсомольськ), «Локомотив» (Гребінка), ФК «Пирятин» і «Колос» (Чорнобай). 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода