Останні новини - 17-08-2011, 08:08 - sasa 136

ФК \”Полтава\” і \”Кремінь\” крокують далі

ФК \”Полтава\” і \”Кремінь\” крокують далі

Два представника Полтавщини вийшли до 1/16 фіналу Кубка України

Відбулися матчі другого раунду Кубка України. На цій стадії змагань від нашої області беруть участь два клуби – «Кремінь» та ФК «Полтава». Треба сказати, що обидва представника Полтавщини здолали своїх суперників і вийшли до наступного раунду змагань.

Кременчужани вдома впевнено перемогли криворізький «Гірник» – 2:0. Обидва голи було збито в першому таймі. На 29-й хвилині відзначився Андрій Місяйло, а через шість хвилин його партнер по команді Микита Вовченко закріпив успіх «Кременя». У другому таймі наддніпрянці мали можливість збільшити рахунок, але не реалізували кілька гольових моментів.

Лідер другої ліги група «Б» – ФК «Полтава» свій матч проводив на виїзді. Підопічні Анатолія Безсмертного грали в Івано-Франківську проти «Прикарпаття». І тут усі голи було забито у першому таймі. Гості першими відкрили рахунок. Відзначився Юрій Скороход. Він же згодом збільшив рахунок до 2:0. А потім господарі з пенальті сквитали один м’яч. У другому таймі глядачі забитих голів так і не побачили, а тому перемога «містян» – 2:1.

Таким чином і «Кремінь» і ФК «Полтава» крокують далі. У наступному раунді змагань приєднаються вже і команди Прем\’єр-ліги, де серед них буде і полтавська \”Ворскла\”.

 

 

Автанділ ПОТІДЗЕ

Погода