Футбол Полтавщини - 25-10-2015, 11:10 - sasa 148

ФК \”Рокита\” – володар Суперкубка Полтавщини

ФК \”Рокита\” – володар Суперкубка Полтавщини

\”Олімпія\” (Савинці) – ФК \”Рокита\” 1:2 (0:1).
Суперкубок області. Пирятин. Стадіон \”Ювілейний\”. 23 жовтня. 165 глядачів. + 12 С.
Судді: О. Біліченко, О. Матяш, А. Сидоренко (усі – Полтава). Резервний арбітр: О. Дробітько (Полтава). Спостерігач арбітражу: Ю. Левчук (Полтава). Директор матчу: О. Дігтяр (Полтава).
\”Олімпія\”: Цибулько, Безуглий, Гришанович (Левцун,73), Пономаренко, Ситник (Богиня, 46), Овдієнко, Грищенко, Богомаз, Рудченко, Гулович (Шеремет, 73), Ковтун. Тренер: В Гришко.
\”Рокита\”: Голуб, Гориславець, Полтавець, Ткаченко, Манасян (Корнійчук, 86), Щочка (Карась, 84), Тарганчук, Словак (Шиленко, 62), О. Семука (Козлов, 52), Гребінюк (Полтавець, 90+1), Р. Семука. Тренер: А. Северин.
Голи: Гриценко (90+1) – Р. Семука(67), Манасян (74).  

\"ФК
Перед початком поєдинку заступник голови Федерації футболу області Олександр Дігтяр і голова Федерації футболу Пирятина Сергій вручили золоті нагороди і чемпіонський кубок ФК \”Рокита\”.

А потім був сам поєдинок, в якому у першому таймі домінували олімпійці. Могли не раз \”розпечатати\” ворота суперника два Владислави – Ковтун і Рудченко, які були кращими, на мою думку у цьому матчі.

Після перерви гра докорінно змінилася – перевага була на боці ФК \”Рокита\”. Відкрив рахунок у матчі ветеран рокитнянців Роман Семука, який влучно пробив у ворота суперників після чудової передачі з правого флангу. Буквально за 7 хвилин рахунок подвоїв один з кращих гравців команди Арсен Манасян. – 2:0. Під завершення матчу на 81 хвилині Владислав Ковтун після призначеного пенальті не зміг результативно його виконати – м’яч потрапив у поперечину воріт. А на останніх хвилинах поєдинку кращий нападник миргородців Сергій Гриценко забив важливий м’яч для номінальних господарів – 1:2. Але їм не вистачило часу для вирішення позитивного результату, і справедливо ФК \”Рокита\” здобув до чемпіонського кубка – Суперкубок, з чим ми рокитнянців і вітаємо!

\"ФК
На урочистому вітанні переможців і призерів привітав заступник голови Федерації футболу області Олександр Дігтяр, який побажав футбольних успіхів обом командам. Цікаво, що і минулого року з таким же рахунком 2:1 чемпіон області СК \”Полтава\” здолав у суперкубковому поєдинку володаря Кубка-2014 \”Олімпію\” з Свинець…

Юрій КЛИМЧЕНКО

 

Відео матчу

 

Погода