Новини - 04-07-2015, 09:07 - sasa 199

Пилип Гармаш зіграє у волейбольному чвертьфіналі Всесвітньої Універсіади

Пилип Гармаш зіграє у волейбольному чвертьфіналі Всесвітньої Універсіади

4 липня у Кванджу (Корея) на ХХVІІІ Всесвітній літній Універсіаді, у стартах якої виступають наші земляки, волейбольна студентська збірна України швидко перемогла (рівно за одну годину) команду Китайської Народної Республіки – 3:0 (25:17, 25:12, 25:17).

У цьому матчі на позиції ліберо грав наш земляк, вихованець волейбольної школи Полтави Пилип Гармаш. Як свідчить офіційний протокол матчу Україна – Китай, Філіп Гармаш мав показник успішності у грі – 18,18%, це другий показник успішності у складі української команди, в якій кращим був Дмитро Шоркін (25,00%). А до трійки кращих снайперів у цьому матчі увійшли: Сергій Тютлін – 13 очок, Максим Дрозд – 12, Микола Мороз – 11 очок.

Це вже третя перемога поспіль українських студентів-волейболістів у групі D, раніше українці перемогли команди Латвії (3:1) і Венесуели (3:0). І хоча у груповому раунді нашу команду чекає ще один матч – із Мексикою, українці вже гарантували собі участь у чвертьфіналі волейбольного турніру Всесвітньої Універсіади. Всі чотири чвертьфінальні матчі чоловічого турніру будуть зіграні у Кванджу 9 липня.

В’ячеслав ХВОРОСТЯНСЬКИЙ

Погода