- 31-01-2010, 02:01 - sasa 236

Фінішували третіми

Фінішували третіми

Перед повторним матчем між \”Полтавчанкою\” і \”Медікою\” у групі \”Б\” склалася наступна ситуація: перші два місця забронювали за собою \”Сєверодончанка-2\” і \”Керкінітіда\” з Євпаторії.

Полтавки і донеччанки мали визначити між собою того, хто посяде третє місце. Щоб обійти суперниць у турнірній таблиці наших дівчат влаштовувала перемога з рахунком 3:0 або 3:1, натомість гостям можна було навіть програти з рахунком 2:3.

Тому дуже важливою була перша партія, адже той, хто її виграє, здобував певну психологічну перевагу над суперницями. На щастя, занесла її собі в актив \”Полтавчанка\” (25:22). Другий сет дався нашим дівчатам ще легше – 25:20. А от в третьому сеті команди подарували вболівальникам справжній трилер, подібний до того, який відбувався днем раніше у четвертій партії. Але цього разу на продовженні сету доля посміхнулася господаркам – 30:28.

3:0, і завдання на даний матч виконане. \”Полтавчанка\” обходить \”Медіку\” в турнірній таблиці і тепер може спокійно готуватися до втішного турніру за 5-7 місця.

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ,

сайт уболівальників “Ворскла”

Погода