Новини - 16-06-2009, 09:06 - sasa 243

\”ФРОНТ ЗМІН\”: футбольне свято до дня журналіста

\”ФРОНТ ЗМІН\”: футбольне свято до дня журналіста

У неділю, 14 червня, на спортивному майданчику Полтавського університету споживчої кооперації України відбувся турнір з міні-футболу серед журналістів. Його ініціатором та організатором виступила Полтавська обласна організація \”Ініціатива Арсенія Яценюка \”ФРОНТ ЗМІН\”. У турнірі взяли участь команди усіх провідних ЗМІ Полтавщини, зокрема, журналісти ОД ТРК \”Лтава\”, телекомпаній \”Місто\”, ІРТ, газети \”Коло\” та збірна команда друкованих ЗМІ. Шостою командою на турнірі став колектив \”ФРОНТУ ЗМІН\”.  
Голова Полтавської обласної організації \”ФРОНТ ЗМІН \”Андрій Мартенс привітав журналістів із їхнім професійним святом, побажав їм хороших новин та змін на краще. Також саме через такий захід представники \”ФРОНТУ ЗМІН\” вирішили провести презентацію своєї обласної громадської організації. Адже такі тривіальні заходи, як стандартні прес-конференції проходять щодня, а от \”ФРОНТ ЗМІН\” вирішив зібрати журналістів не за круглим столом, а на футбольному полі. Як сказав Андрій Мартенс – вони за здоровий спосіб життя і завжди підтримували та будуть і надалі підтримувати тих, хто його пропагує. Адже тільки у здорової нації є майбутнє. 
Відзначив Андрій Мартенс також, що проведення цього турніру є знаковим, адже саме цього року Полтавщина святкує 100-річний ювілей футболу. 
\”На жаль, зараз спорт перебуває на межі виживання в Україні через брак фінансування. Є частина соціально не забезпечених людей , які, між іншим, найбільше страждають від захворювань. Їм потрібно займатися спортом, і є люди , які можуть в цьому їм допомогти\”, – зазначив Андрій Мартенс. 
Щодо результатів, то перше місце і безкоштовний 3-місячний абонемент від фітнес-клубу \”Вітамін-Сади\” для кожного гравця здобула збірна команда друкованих ЗМІ Полтавщини, яка у фіналі переграла колег з телеканалу \”Місто\” – 7:2. До складу збірної (капітан команди – Станіслав МАЙЗУС) увійшли журналісти газет \”Полтавщина-спорт\”, \”Полтавська думка\” та \”Вечірня Полтава\”. На другому місці – телевізійники студії \”Місто\” (на них очікує безкоштовний 2-місячний абонемент), на третьому – активісти \”ФРОНТУ ЗМІН\”, на четвертому місці – журналісти газети \”Коло\”, потім йдуть ОД ТРК \”Лтава\” та ІРТ.

У підсумку усі учасники та організатори залишилися задоволеними. Турнір пройшов на високому рівні, а організатори запевнили, що подібні змагання, під їх егідою, стануть традиційними.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото Євгенії КУЦЕВОЛ

Погода