Стрічка новин - 11-08-2011, 02:08 - sasa 196

Георге Флореску: \”Є шанс добре заробити\”

Георге Флореску: \”Є шанс добре заробити\”

Колишній гравець владикавказької \”Аланії\” румунський легіонер Георге Флореску розповів, як адаптувався в київському \”Арсеналі\” і чому прийняв рішення покинути чемпіонат Росії.

\”Головною причиною мого переходу в\” Арсенал \”було те, що я буду працювати під керівництвом добре знайомого мені тренера – Леоніда Кучука, – розповів Флореску в інтерв\’ю газеті\” Команда\”. – Ми співпрацювали з ним в тираспольському \”Шерифі \”. До підписання угоди я переговорив з наставником і керівництвом киян, і ми прийшли до спільного знаменника. Так, у Києві я став отримувати значно менше, але шанс добре заробити є, адже у нас діє бонусна система\”.

Останні чотири місяці, маючи контракт з \”Аланією\”, румун тренувався в \”Універсітатя\”. \”Давайте цієї теми не торкатися, – сказав футболіст. – Головне – це те, що в даній ситуації вчинив \”Арсенал \”, який викупив мій дворічний контракт. А що стосується моїх кондицій, то форму набирав вже в\” Арсеналі \”, а в грі з \”Ворсклою\” забив перший гол. В \”Аланії\” забивав небагато, тому що мене там використовували на позиції хавбека, який грає ближче до захисту\”.

Погода